Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我成日唔知禁錯咩掣
放大個mon
搞到我成日要熄機再開過
可以點縮番細佢

iphone my watch>general>accessibility>閂左zoom佢
好似係
我成日唔知禁錯咩掣
放大個mon
搞到我成日要熄機再開過
可以點縮番細佢

iphone my watch>general>accessibility>閂左zoom佢
好似係

感謝巴打
我更新左iwatch,但更新完之後就連唔到藍牙耳機,有係高手知點解/_\

表情撚
我更新左iwatch,但更新完之後就連唔到藍牙耳機,有係高手知點解/_\

表情撚

iWatch?
買錯山寨版?
買左兩個月,正版!
前晚見有更新,就更新啦,之後就連唔到藍牙耳機。wtf

正版 iWatch 答你唔到
你入錯post
如果而家買買s1定s2好,好似吾大分別

好撚大分別呀屌你 咪撚買啦 吾你老母

好聲好氣問 打5p字又要你批准?

你無錯呀 錯嘅係你老母呀
睇咗頭post先問問題啦
如果而家買買s1定s2好,好似吾大分別

好撚大分別呀屌你 咪撚買啦 吾你老母

好聲好氣問 打5p字又要你批准?

你無錯呀 錯嘅係你老母呀

唔好意思
我想問點解明明香港天氣個app有support apple watch但去返我的手錶搵唔到既
我想問點解明明香港天氣個app有support apple watch但去返我的手錶搵唔到既

冇down 過去?

冇down 過去?

係手機個我的手錶個list搵唔到返隻app 所以唔可以係apple watch到顯示 但明明係手機已經down左

冇down 過去?

係手機個我的手錶個list搵唔到返隻app 所以唔可以係apple watch到顯示 但明明係手機已經down左

我熄機再開出返黎啦 唔該晒

同埋隻錶啲電好似倒水咁 幾分鐘1%......連左手機同埋岩岩升完3.2 唔知關唔關事呢 已經剩係揀左wtsapp同msger 會彈顯示
同埋想問以前os2可以係錶面個介面底向上掃之後左右揀類似widget既功能係os3係咪已經冇左啦?因為我見依家向上掃完剩係得控制中心既
手太幼
用唔到42mm原裝錶帶

諗緊用副定換38好
大家用緊乜錶面?
睇到好悶,想轉下款調劑下
雖然冇幾多俾你揀
買完就一直用呢個
大家用緊乜錶面?
雖然冇幾多俾你揀
買完就一直用呢個

用緊nike analog
夠簡單
大家用緊乜錶面?
雖然冇幾多俾你揀
買完就一直用呢個

簡單
有冇人知係乜嘢事
戴左一個月左右 仲要唔係日日戴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞