Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
新用家一問,用watch個apple pay可以去邊睇返個紀錄,watch同iphone個wallet都搵唔到,iphone剩係見到本身用手機睇個d
新用家一問,用watch個apple pay可以去邊睇返個紀錄,watch同iphone個wallet都搵唔到,iphone剩係見到本身用手機睇個d

冇得月山金弓竹

冇得睇
新用家一問
請問Aw 係咪可以獨立藍芽耳機聽歌 唔用iPhone
新用家一問

Yes 入左歌落watch 先
新用家一問

收到 請問有無藍芽耳機推薦
新用家一問

收到 請問有無藍芽耳機推薦

信養咪apple
冇咪事但岩戴就得
因為最top 藍芽技術係sony 自家野到

用左一日,食電左好多,唔知關唔關呢個app事
s2 不鏽鋼 新買 用落唔錯

好靚

我都係用緊呢個錶面

用開尼個錶面同米奇 不過成日hi到右上角個計時,同好似食電d

點解咁既
裸跑戴左5個月,塊玻璃好撚花,特別左邊
我係5s用緊9.3.4
之前拎咗隻錶去整,
返嚟變咗watch OS3
係唔係我要升ios 10先用到隻錶...
我係5s用緊9.3.4
之前拎咗隻錶去整,

認真 更新左真係慳電左

點解我仲用電多左

好靚

我都係用緊呢個錶面

師兄條帶喺邊度買
我係5s用緊9.3.4
之前拎咗隻錶去整,

冇得唔升
認真 更新左真係慳電左

點解我仲用電多左

100%特別慳電 第一日用Apple咩
Update完變左核電 用左8個鐘仲有98%
平時得返70%
Update完變左核電 用左8個鐘仲有98%
平時得返70%

好靚

我都係用緊呢個錶面

師兄條帶喺邊度買

Apple Online Store

S1黑鋁加nike黑白帶

好靚

我都係用緊呢個錶面

師兄條帶喺邊度買

Apple Online Store

好撚貴
前日入手S2 rose gold
返工用最好 隨時覆wtsapp聽電話
wtsapp快啲出app啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞