[PS4] Nier : Automata 劇透討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
睇youtube片 有人dash果陣有藍光 係晶片定咩黎

機工刃特效

機工刃特效

個人發藍光🤔 開機睇下先

機工刃特效

咦hi gtrj, 係咪之前個mtrj

機工刃特效

升到把野lv 4

機工刃特效

升到把野lv 4

而家開機先

機工刃特效

鐵丁係我大佬

機工刃特效

鐵丁係我大佬

有無巴打貼過??SINoALICE 既OST...
https://www.youtube.com/watch?v=euK1Q9urkg0&t=52s&t=52s&t=52s
痴線真係超撚正....屌手機game都有咁正既ost點撚算...
停係個戰鬥淨係聽音樂

有講過
其實隻野人設音樂同劇情都應該一流
但個戰鬥系統睇落好一般

不過點都會玩 , 因為有2b 同武器data ......

6/6出好期待

想玩
但手遊天尊

點樣事前登錄
有野請教各位巴打
點解ch04歌姬9s5/6
由呢個章節打哂都係見唔到有任接

Ch06-用2b分節02打到05
都依然3/4同一樣搵唔到任接

我支線任已完成的任務去到92%
任務達成總數55/60

入悠木碧村前番地堡睇下

今晚試試
有無巴打貼過??SINoALICE 既OST...
https://www.youtube.com/watch?v=euK1Q9urkg0&t=52s&t=52s&t=52s
痴線真係超撚正....屌手機game都有咁正既ost點撚算...
停係個戰鬥淨係聽音樂

有講過
其實隻野人設音樂同劇情都應該一流
但個戰鬥系統睇落好一般

不過點都會玩 , 因為有2b 同武器data ......

6/6出好期待

想玩
但手遊天尊

點樣事前登錄

但係gameplay係日文既話會唔明
有冇巴打知香港邊度仲有ps3 隻nier Replicant買?
想買番隻黎玩 二手game鋪同網上都唔見有人放

除左2B 眼罩發現game 個樣同劇情個樣差好遠...

仲有個樣好惡成個黑社會大家姐咁... 幫佢帶返先
有個任要去追殺幾個b型yorha,其實有冇多啲資料係講返件事既呢?

機工刃特效

個人發藍光🤔 開機睇下先

連D數字都變藍色
終於爆機,
白金同NieR製作方都好俾心機整
爆埋其他支線先
有個任要去追殺幾個b型yorha,其實有冇多啲資料係講返件事既呢?

其實冇

其實冇

開頭估會唔會連去A2劇情到(懷疑A2講左真相佢地聽)
點知應該係同11b一樣係走佬
爆左機之後冇動力重玩又再刷支線
同埋唔想再見到燥底9s
大家完成E end 後,用咩武器多?

古霸+engine blade

魔牙+白哭

剩係講輸出2b個2把最勁

剩係講輸出2b個2把最勁

一開始有果兩把?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞