[PS4] Nier : Automata 劇透討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
設定集Q&A
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1493751200.A.7C3.html
我知你地好需要Q4

而且能夠射精、懷孕。當然實際上沒有像有機生命體一樣的受精或
細胞分裂發生
咁姐係會唔會懷孕

可以整到大肚嘅樣
但裏面無bb

呢個功能多餘啦....貪好玩咩大肚....

冇BB咪得

所以9S係真係想fuck2B

唔想先唔正常

俾你成日跟住係2B後面睇住佢係前面跑....唔想既真係唔正常

%#($ 2B
設定集Q&A
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1493751200.A.7C3.html
我知你地好需要Q4

細胞分裂發生
咁姐係會唔會懷孕

可以整到大肚嘅樣
但裏面無bb

冇BB咪得

唔想先唔正常

俾你成日跟住係2B後面睇住佢係前面跑....唔想既真係唔正常

%#($ 2B

冇BB咪得

唔想先唔正常

%#($ 2B

爬梯個陣

冇BB咪得

唔想先唔正常

%#($ 2B

爬梯個陣

應該畫得再前少少個有少少壓落9S度....依家個胸掂住佢個袋
肯定9S下面硬曬
玩完e

最後 都總算係好結局

好結局

真係好結局?

對於042 同 153 黎講唔算咩
Q45. 在寄葉部隊之上存在負責指揮與機械生命體戰爭的人造人嗎?

Ans. 沒有。寄葉部隊、抵抗軍、其他軌道衛星上的人造人、在夜之國戰鬥的人造人,全部都是在月面人類會議下平行存在的。

但有d文件又話唔比得司令官睇
Q45. 在寄葉部隊之上存在負責指揮與機械生命體戰爭的人造人嗎?

Ans. 沒有。寄葉部隊、抵抗軍、其他軌道衛星上的人造人、在夜之國戰鬥的人造人,全部都是在月面人類會議下平行存在的。

好似舞台劇有解
成個寄葉計劃係杰斯卡既諗法,但佢覺得個諗法有缺陷又太顛
9號知個諗法後覺得係痴線,但自己又痴左線去實際行動,破壞基地同入邊既人造人,仲係地堡裝後門個D將個缺陷消除
2號將9號殺死

2號同9號應該就係2B同9S既前生咁既狀態
同埋game入邊9S好似覺得自己有月球上既記憶,有時會彈出黎
簡直出同人本既好題材

夜之國咩黎
簡直出同人本既好題材

我見D人留言話好似已經有....等我搵下先
簡直出同人本既好題材

我見D人留言話好似已經有....等我搵下先

隻game未出之前

2B個人設一出黎就已經有好幾本
https://exhentai.org/g/1057764/21bf45afa4/

未完

算係畫得唔錯...其實都唔係好多同人
有D畫得好撚樣衰.....D身形又怪...
影衰曬2B
反而有D純畫fanart真係好撚靚
真係有アコール
設定集Q&A
我知你地好需要Q4

細胞分裂發生
咁姐係會唔會懷孕

Q4. Do androids, as well as Adam and Eve, have reproductive organs? Do they use them?
They do not have them right after their ‘birth’. Since reproductive organs were hidden in most of the information from humans, they failed to copy those organs. However, during their learning process, they may gain body parts that serve as reproductive organs. Since they can copy anything, they can create semen, change their sex, and even mimic pregnancy to a certain extent, but since they cannot become truly organic lifeforms, they will not be able to undergo insemination or mitosis. They can only create very convincing imitations of the real thing using other materials.

英文好似唔係咁寫????佢剩係話可以製造精液同一定程度模仿懷孕

老實我睇完英文詳細好多,個中文好多野有出入又冇咁詳細

好似舞台劇有解
9號知個諗法後覺得係痴線,但自己又痴左線去實際行動,破壞基地同入邊既人造人,仲係地堡裝後門個D將個缺陷消除
2號將9號殺死

同埋game入邊9S好似覺得自己有月球上既記憶,有時會彈出黎

我有睇,咁我當初諗,杰斯卡可能都要將個份計劃書交比「上頭」批准
但依家係連「上頭」都唔存在
即係Android個組織真係一盤散砂
科研既杰斯卡想執行就可以執行

好似舞台劇有解
2號將9號殺死

我有睇,咁我當初諗,杰斯卡可能都要將個份計劃書交比「上頭」批准
但依家係連「上頭」都唔存在
即係Android個組織真係一盤散砂
科研既杰斯卡想執行就可以執行

ANDROID 根本就係一班ON9仔,比人撚狗咁撚,仲要整班YORHA 兵出黎受罪
真係有アコール

頭先twitter見到有人提original Emil
生放發生咩事
設定集Q&A
我知你地好需要Q4

細胞分裂發生
咁姐係會唔會懷孕

Q4. Do androids, as well as Adam and Eve, have reproductive organs? Do they use them?
They do not have them right after their ‘birth’. Since reproductive organs were hidden in most of the information from humans, they failed to copy those organs. However, during their learning process, they may gain body parts that serve as reproductive organs. Since they can copy anything, they can create semen, change their sex, and even mimic pregnancy to a certain extent, but since they cannot become truly organic lifeforms, they will not be able to undergo insemination or mitosis. They can only create very convincing imitations of the real thing using other materials.

英文好似唔係咁寫????佢剩係話可以製造精液同一定程度模仿懷孕

原文
設定集Q&A
我知你地好需要Q4

細胞分裂發生
咁姐係會唔會懷孕

後來我搵到大陸翻譯
http://weibo.com/ttarticle/p/show?id=2309404103097076064840
呢個翻譯貼近原文多啲而且下面註解
比較過兩篇翻譯 似係台仔copy然後cut頭cut尾改字眼就當自己翻譯
真係有アコール

生放發生咩事

無nico會員睇唔到
真係有アコール

生放發生咩事

無nico會員睇唔到

twitter話原本嘅emil仲生存
而且kaine小屋啲花係佢種

到手

到手

望左望人設好正
真係有アコール

生放發生咩事

無nico會員睇唔到

twitter話原本嘅emil仲生存
而且kaine小屋啲花係佢種

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞