[PS4] Nier : Automata 劇透討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
有冇人講下DLC EX關點過,玩EASY都覺得難

痴撚線既ex

咁點解帕斯卡同d細佬仲係正常,無恢復連線既??

設定嘅嘢...

N2一早知道哂android低細,machine個邊佢更加完全控制,佢開頭係唔打呢個resistance camp姐, 需要時未打,pascal村都係N2想滅,所以滅,可能為娛樂,可能為令到A2快d上塔

其實所謂冇連接network都係佢地以為,一直都係n2控制,只係佢暫時唔限制pascal村同森之國去等佢地產生多樣性,其實route c你去森林會聽到d 士兵有機械出錯聲,真係斷左network唔會咁,adam都以為自己斷左線,其實未又係比n2睇住,佢比你自由活動一段時間姐

雖然喪屍論我覺得都解得通

好似westworld咁
到最後都係俾人控制緊
有冇人講下DLC EX關點過,玩EASY都覺得難

痴撚線既ex

爆擊同攻擊+8 係入場卷,之後可以9s飛矛到天光, 或者再farm吸血shockwave overclock taunt up用A2 berserk mode

秒唔到怪其實要神手先打到,咩都1hit死,但係一堆鑽石+8真係基本,我就冇興趣farm成十粒鍾玩個冇撚用的reward番黎,再唔好講個到d machine根本就唔想打......
睇返孖妹個故事其實都好撚慘
聽埋佢地首ost 真係

NO ONE STOPS!

冇玩第一集剩係睇都想喊
但係遊樂園地個邊
後巷有隻偷懶既機械生命體一直無變喪屍
如果n2可以遙遠控制駁番network
隻野唔合群無變喪屍又解唔通
用緊Rx580
玩玩下會白mon
見巴哈/steam有人用A卡都係咁

我試過down 16.11.5 嘅driver(啲人話解決到)
宜家直情開唔到
求救
用緊Rx580
玩玩下會白mon

我試過down 16.11.5 嘅driver(啲人話解決到)
宜家直情開唔到
求救

搞到我連一開頭都過唔到
但係遊樂園地個邊
後巷有隻偷懶既機械生命體一直無變喪屍
如果n2可以遙遠控制駁番network
隻野唔合群無變喪屍又解唔通

Pascal村都有d變有d唔變啦 佢想邊d變未邊d變,其實佢屈機gei,一邊控制哂一邊hack到所有野都知

可能好似bunker觀察日記咁當遊戲咁玩緊
橫尾臨尾都寫左個good end 比2b 9s啦
2b醒左 救埋9s 完

A2.......我做柒頭 訓多陣先

其實A2係重要角色黎...但係冇人理佢

黑衣android 係咪A2

佢寫女性黑色android
其實設定集小說有提過A2再起動
橫尾會唔會補埋佢就另一回事

邊頁有寫A2再起動? 我搵唔到

設定集釣魚篇小說
睇番原來係話2B同A2再起動既預定日期就到

9S 既寶物係2B
2B 既寶物係9S
但A2 既寶物 ... 可能係真珠灣既寄葉戰友
報完仇再無生存意義
佢自己都未必想醒番
不過我都想相信黑衣android 係佢
橫尾臨尾都寫左個good end 比2b 9s啦
2b醒左 救埋9s 完

A2.......我做柒頭 訓多陣先

設定集釣魚篇小說

9S 既寶物係2B
2B 既寶物係9S
報完仇再無生存意義
佢自己都未必想醒番

就算同2b後尾fd左,佢兩個重生之後恩恩愛愛A2都唔好意思老是常出現啦
請問n2即係?
請問n2即係?

爆機未,定唔睇文件

設定集釣魚篇小說

9S 既寶物係2B
2B 既寶物係9S
報完仇再無生存意義
佢自己都未必想醒番

就算同2b後尾fd左,佢兩個重生之後恩恩愛愛A2都唔好意思老是常出現啦

如果主線有寫多d ,等A2搵到佢既寶物就好
成個角色可以脫離個個似笑話既"復仇"再升華
同單純復仇想毀滅一切既9S/夏娃更大對比
用緊Rx580
玩玩下會白mon

宜家直情開唔到
求救

搞到我連一開頭都過唔到

有無用完AMDCleanupUtility 先裝

設定集釣魚篇小說

9S 既寶物係2B
2B 既寶物係9S
報完仇再無生存意義
佢自己都未必想醒番

其實a2 應該係悲劇黎
佢自從叛變之後無backup過
所以復活番應該係變番降落作戰前對yorha 忠心既a2

設定集釣魚篇小說

9S 既寶物係2B
2B 既寶物係9S
報完仇再無生存意義
佢自己都未必想醒番

其實a2 應該係悲劇黎

有外掛pod
五場朗讀劇內容:
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1493445305.A.F93.html

睇完想死,食屎咁

第五場朗讀劇修改ed的版本:
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1494030180.A.D35.html

開心返,食返粒糖

設定集釣魚篇小說

9S 既寶物係2B
2B 既寶物係9S
報完仇再無生存意義
佢自己都未必想醒番

其實a2 應該係悲劇黎

有外掛pod

巴打只係同我一樣
鍾意拎個胃黎思考
五場朗讀劇內容:
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1493445305.A.F93.html

睇完想死,食屎咁

第五場朗讀劇修改ed的版本:
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1494030180.A.D35.html

開心返,食返粒糖

其實第一個寫得好好多
好唔鍾意第二個
請問n2即係?

爆機未,定唔睇文件

爆曬,睇左,有睇,但唔記得

設定集釣魚篇小說

9S 既寶物係2B
2B 既寶物係9S
報完仇再無生存意義
佢自己都未必想醒番

其實a2 應該係悲劇黎

Bunker一早炸左啦
2B最後復活既都係已經喺自己機身既記憶
唔係靠Backup得返黎
而且仲要有外星黑科技Black Box(9S都係靠佢)
根本要復活容乜易

設定集釣魚篇小說

9S 既寶物係2B
2B 既寶物係9S
報完仇再無生存意義
佢自己都未必想醒番

其實a2 應該係悲劇黎

Bunker一早炸左啦
根本要復活容乜易

根本佢地係半machine黎,n2可以backup adam eve就可以backup佢地

設定集釣魚篇小說

9S 既寶物係2B
2B 既寶物係9S
報完仇再無生存意義
佢自己都未必想醒番

其實a2 應該係悲劇黎

Bunker一早炸左啦
根本要復活容乜易

根本佢地係半machine黎,n2可以backup adam eve就可以backup佢地

你做乜1001唔開post
我錯,冇留意到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞