[PS4] Nier : Automata 劇透討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike

2月10日,地堡內部Network有被可疑入侵的痕跡,發現記錄已被消去

3月10日,第243次降下作戰實行,為了破壞廢工場跡地的超大型機械生命體、2B等6台寄葉機體以飛行單位展開攻擊,當中4機大破,1機失蹤。作戰繼續進行最後成功擊破目標

即係接近可以確認9S係GAME一開始已經知道大部機密

失蹤果部係11B

個到都唔係重點 佢特登寫GAME開始前一個月有人入侵主機

一開始個到仲有部E型TIM,跟住就2個都扮唔知有E型........

入侵既可能係N2
睇個年表又一堆黑人問號

唔似係, 睇BUNKER觀察日記N2好早(YORHA前期)就已經入侵哂成個ANDROID SERVER, 一早入到MOON SERVER, 仲比你小兒科BUNKER發現咩 係都唔會係到GAME開始個陣先入侵BUNKER

BUNKER觀察日記應該可以理解成「N2觀察BUNKER既日記」
即係N2成日去BUNKER玩, 反而MOON SERVER應該好悶
入侵個下可能係開後門, 之後日日入去睇住班ANDROID生活
篇文最尾叫9S去工廠廢墟, 即係可能接遊戲一開頭
時間點上說得通既

觀察日記係 2月14號
入面有提到送禮物俾司令

係WO,情人節黎

邊個夠膽送野俾我既commander

6O

2月10日,地堡內部Network有被可疑入侵的痕跡,發現記錄已被消去

3月10日,第243次降下作戰實行,為了破壞廢工場跡地的超大型機械生命體、2B等6台寄葉機體以飛行單位展開攻擊,當中4機大破,1機失蹤。作戰繼續進行最後成功擊破目標

失蹤果部係11B

一開始個到仲有部E型TIM,跟住就2個都扮唔知有E型........

入侵既可能係N2
睇個年表又一堆黑人問號

唔似係, 睇BUNKER觀察日記N2好早(YORHA前期)就已經入侵哂成個ANDROID SERVER, 一早入到MOON SERVER, 仲比你小兒科BUNKER發現咩 係都唔會係到GAME開始個陣先入侵BUNKER

BUNKER觀察日記應該可以理解成「N2觀察BUNKER既日記」
即係N2成日去BUNKER玩, 反而MOON SERVER應該好悶
入侵個下可能係開後門, 之後日日入去睇住班ANDROID生活
時間點上說得通既

觀察日記係 2月14號
入面有提到送禮物俾司令

係WO,情人節黎

6O

6O只愛2B

失蹤果部係11B

入侵既可能係N2
睇個年表又一堆黑人問號

時間點上說得通既

觀察日記係 2月14號
入面有提到送禮物俾司令

係WO,情人節黎

6O

6O只愛2B

其實佢點解知white房入面情況係相當可疑

失蹤果部係11B

入侵既可能係N2
睇個年表又一堆黑人問號

時間點上說得通既

觀察日記係 2月14號
入面有提到送禮物俾司令

係WO,情人節黎

6O

6O只愛2B

6O同前輩告白喎
[神探mode]6O又溝operator又想溝2B基本上肯定係les, 佢連white有冇做maintenance都知即係關係非淺,如果white房好亂純粹係清楚潔人員爆比佢聽,2B問個陣佢唔會講係秘密,佢都講左清潔人員嬲嬲豬
[神探mode]6O又溝operator又想溝2B基本上肯定係les, 佢連white有冇做maintenance都知即係關係非淺,如果white房好亂純粹係清楚潔人員爆比佢聽,2B問個陣佢唔會講係秘密,佢都講左清潔人員嬲嬲豬

咩關係

咩關係

定♀期♀維♀修♀

咩關係

定♀期♀維♀修♀

我又覺得佢地親密又唔係攪野個隻,佢地連情人節送的係咩都唔知,總之就送啡色野

早知唔洗佢腦

早知唔洗佢腦

佢連D核心都賣先sad....

咩關係

定♀期♀維♀修♀

我都去幫手維修同檢查
去個cafe一抽就中兩個gay佬兄弟

我去個時太多人排放棄左,剩係入去買左個手機套同杯
但質地都有點流

但質地都有點流

仆佢個街手機套賣晒唯有求佢會有下一期

但質地都有點流

仆佢個街手機套賣晒唯有求佢會有下一期

有幾日都賣晒,我一早去先有
唔緊要啦,個套質地差,而且個「痴膠」無得推上去影相,要成個揭開
Btw差唔多9成係女性
毒撚得我同個fd
其實射出去個ark係唔係先係dod既開始???
係中國forum搵到個條code既翻譯
e591aae38184e381aee58583e587b6e381afe3808ce5a4a7e781bde58e84e3808de381aee697a5e38082

解码:
呪いの元凶は「大災厄」の日。

译文:
诅咒的元凶是“大灾难”之日。

再搵人地寫既timeline 入面講 大災厄 係
(※舊世界:在大災厄的記載中被講述,一個突然出現的"未來都市",在995年再沒有人居住,被指是所有魔法的原點。後來又被稱為「教會都市」或「帝國都市」。)

利申1999同埋冇玩過dod

早知唔洗佢腦

可以唔洗嗎。。。。
e591aae38184e381aee58583e587b6e381afe3808ce5a4a7e781bde58e84e3808de381aee697a5e38082

解码:

译文:

(※舊世界:在大災厄的記載中被講述,一個突然出現的"未來都市",在995年再沒有人居住,被指是所有魔法的原點。後來又被稱為「教會都市」或「帝國都市」。)

唔識DOD 但如果係真即係成個系列係一個大循環

DOD 3>NIER>NIER:AUTOMATO>DOD1

解码:

译文:

唔識DOD 但如果係真即係成個系列係一個大循環

DOD 3>NIER>NIER:AUTOMATO>DOD1

同埋我發現game入面好似成日講命運=loop
痴線原來已經炒緊
http://amzn.asia/7oE4809

真係世界級

真係世界級

屌,你買到有8BIT版?邊到買?定一早買左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞