[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
放工去出機

我想知邊度行貨無食水咁深

信和良粉...優質貨真價實,老字號,信心嘅保證

Ok thank you

涼粉好似冇貨
有貨的話可唔可以上黎講聲 即刻9衝
放工去出機

涼粉好似冇貨

入元朗, 嘉城有間賣緊2480
行個圈睇下咩價先
其實買野去黃金係咩邏輯
有無人解釋下,由我有錢自己買機開始,都知買game買機出黃金同食屎無分別

我唔係咁睇...
我都會去星星買驚嘅
睇鋪啦...雖然都係得1,2間
行個圈睇下咩價先

信和d水貨標2499
行就間間都有d出入
行個圈睇下咩價先

信和d水貨標2499
行就間間都有d出入

咪係囉..自己格下
要問埋駛唔駛跟骨..啱價咪屌落去囉
其實買野去黃金係咩邏輯
有無人解釋下,由我有錢自己買機開始,都知買game買機出黃金同食屎無分別

我唔係咁睇...
我都會去星星買驚嘅

老手去係一回事,但我唔覺得咁多老手,以前先有個成千比人氹左張4gb sd card
岩岩ssp 金源聽到
孖車400
mon 貼80-90
保護套130
188基本上得驚HIT同金源自己100%買得過
COFFEE老豆老母就唔洗諗狗也不去Gathering
放工去出機

涼粉好似冇貨

入元朗, 嘉城有間賣緊2480

暫時正係對涼粉果個有興趣 多$19有個配件包
雖然睇落麻麻 但用住先都OK
機加馬車(包貼)

屯門利寶
$3088

元朗
$2888

仲唔入元朗疊羅漢
機加馬車(包貼)

屯門利寶
$3088

元朗
$2888

仲唔入元朗疊羅漢

貴到
188基本上得驚HIT同金源自己100%買得過
COFFEE老豆老母就唔洗諗狗也不去Gathering

屌COFFEE老豆老母
明明兩公婆,都要分開兩間
一睇就知FATFAT啦
其實買野去黃金係咩邏輯

我唔係咁睇...
我都會去星星買驚嘅

老手去係一回事,但我唔覺得咁多老手,以前先有個成千比人氹左張4gb sd card

當然鬼鋪係仆街..其實去到咁極端,個買家都有少少責任嘅
任天堂(香港)有限公司 活動
23分前 ·
公布「UT GRAND PRIX 2017」得獎作品!
有無巴打有玩職安真漢子 去到1-A果到有隻鬼頂住拎唔到碎片
要點先殺到佢
岩岩係金源買左 2480

game呢?
想問下各位知唔知邊到仲有Lego undercover 中文版賣?
唔該

星期日睇完
好景應該冇
SSP有間有歐版開5XX幾
BTW其實歐版都可以出中文...係美版唔得

係, 所以美國eshop 買來冇用
琴日問188佢話未知幾時返貨

上2個星期188 2樓左邊最入(好多2手盒旁邊果間)有歐版 $4xx

game呢?

孖車400
總之一機3game連套加貼 37xx
幾個人排住隊出機 唔知係咪巴打呢

game呢?

孖車400

焗你買3game定係你自己要買3game咋?
你係ssp定係188金源?
想問下各位知唔知邊到仲有Lego undercover 中文版賣?
唔該

星期日睇完
好景應該冇
SSP有間有歐版開5XX幾
BTW其實歐版都可以出中文...係美版唔得

係, 所以美國eshop 買來冇用
琴日問188佢話未知幾時返貨

上2個星期188 2樓左邊最入(好多2手盒旁邊果間)有歐版 $4xx

Thank You

game呢?

孖車400

我自己買3game 要同男友2play
孖車 炸彈人同1,2
ssp金源

game呢?

孖車400

我自己買3game 要同男友2play
孖車 炸彈人同1,2
ssp金源

Thank you very much
Useful info
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞