[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
唔好宜家吹到咁大跟住遲啲爆死呀
順手Post埋先

UK銷量:
-MK8D #1
-MK8D首週銷量多過MK7同MK8
-對上一隻#1嘅任記game係2011年 [PKM White]
-對上一隻#1嘅Mario系列game係2008年 [Mario Kart Wii]

幫人罵埋先

成班忽然任豚 WiiU出嗰陣又唔見你地出機
依家Switch 出又衝出去 俾原價買舊game
正On9

幫人罵埋先

成班忽然任豚 WiiU出嗰陣又唔見你地出機
依家Switch 出又衝出去 俾原價買舊game
正On9

平過原價
不過都係on9
人地sony the best好撚平

係香港搵條合規格既USB3.1難到仆街
上網訂算

係香港搵條合規格既USB3.1難到仆街
上網訂算

買紫米尿袋得唔得?
依家d game save 係咪冇得backup
今晚贏左3場
終於入左手
紅藍機+機套 mon貼+ 手制套+4隻game 孖8, 炸彈人,綠帽達,one two switch
$4390
終於入左手
紅藍機+機套 mon貼+ 手制套+4隻game 孖8, 炸彈人,綠帽達,one two switch
$4390

um… 等其他人講有無買貴
終於入左手
$4390

你報大數都唔知你邊樣平貴架
用TV mode玩馬車部機好鬼熱
熱過玩zelda幾倍
但又唔想較低清
熱過玩zelda幾倍
但又唔想較低清

你部機曲左未?
我頭先單眼棟高睇好似微彎左,唔知係錯覺定真
熱過玩zelda幾倍
但又唔想較低清

你部機曲左未?

曲到變圓
終於入左手
$4390

你報大數都唔知你邊樣平貴架

唔係我講架喎🤔

Ok掛 差唔多啦 每隻game平均400
有冇人而家玩職安健?
有冇好心人話我知咩係n2elite
我以為果個充電手柄係好似尿袋咁, 充滿個手柄,
可以插對 joy con 落去充電, 原來唔撚係, 屌
想問買延長線駁個dock 係咪買type c延長線?
直接同店員講type c 延長線
唔該
Reddit見到話:
mk8既online,任天堂無做server,只做matchmaking,所以越多人玩,你地部switch就用越多data,越容易disconnect
美國銷量:
-MK8D係史上賣得最快嘅孖車game
-首日銷量多於459,000隻
-賣得多過Wii版嘅首日銷量433,900隻

Mario Kart 8 Deluxe sells 459,000 copies in the US on launch day, fastest-selling Mario Kart game
得咁少都好意思講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞