[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
港行dock連火牛出左
盒面係2腳牛但入面係3腳

又ok wor, 買多個放房

698好貴
入房玩都係睇mon仔算
話說出聚果個LIST去左邊搵唔到

小圈子執柒聚
1.菊仔
2.
3.
4.
5.
6.
7.灰色恐怖
8米撚學打機.
9.豪快紅
10.菊仔個fd
11.Rainbow
港行dock連火牛出左

598好貴
入房玩都係睇mon仔算
想問下Joycon係唔係唔會叉得滿?
我見到Joycon電量跌到一半之下, 主機就會幫叉返去一半電量位置, 係唔係正常?
我見到官網係咁寫, 但都想問下
如果要叉滿係唔係要買Charging Grip?

>唔係

>唔洗

幫joycon叉電係插落switch再 幫switch叉電

Joy-Con的充電到大約一半便會停止<-----咁官網寫呢句有乜用?
加多樣問: Sleep mode 叉同 Power Off 叉有冇唔同?

安裝到未正在充電的主機上時?

僅當Joy-Con的剩餘電量減少時充電。
Joy-Con的充電到大約一半便會停止,以避免主機剩餘電量過少。

, 發雞盲睇唔到......Sorry.....
港行dock連火牛出左

美任FB比人屌冇CLOUD BACKUP
話說出聚果個LIST去左邊搵唔到

小圈子執柒聚
1.菊仔
2.
3.
4.
5.
6.
7.灰色恐怖
8米撚學打機.
9.豪快紅
10.菊仔個fd
11.Rainbow

之前唔計Rainbow唔係13個人既咩
我見到Joycon電量跌到一半之下, 主機就會幫叉返去一半電量位置, 係唔係正常?
我見到官網係咁寫, 但都想問下

>唔係

>唔洗

幫joycon叉電係插落switch再 幫switch叉電

Joy-Con的充電到大約一半便會停止<-----咁官網寫呢句有乜用?
加多樣問: Sleep mode 叉同 Power Off 叉有冇唔同?

Sleep mode先叉到joycon
港行dock連火牛出左

想買個拆塊板出黎改做輕便版既dock

我諗緊會唔會遲下正式開放網連收錢果時同時出cloud backup,屈多每人一筆錢

我諗緊會唔會遲下正式開放網連收錢果時同時出cloud backup,屈多每人一筆錢

佢唔比人back up save真係好反人類

睇下Reggie今次點拆啦

驚有人賣save搞到online game放ac咁?
https://www.nakamapartyhouse.com/

我BOOK呢個好冇? $108/人,
本身場地有提供紙包飲品和小量零食, 會再叫外賣

屌到佢出啦快d 想整機呀

老任呢啲嘢永遠慢人幾拍 之前就鎖區
https://www.nakamapartyhouse.com/

邊到仲有just dance賣

你地玩得開心D
港行dock連火牛出左

已入手 放女朋友屋企
但如果就咁買多個座 買多對多joy con 其實個mon值千鬆啲
MHXX係咪得日版
港行dock連火牛出左

已入手 放女朋友屋企
但如果就咁買多個座 買多對多joy con 其實個mon值千鬆啲

買多套機放咗晒唔要啲嘢
有冇人玩地底探險
邊到仲有just dance賣

好唔好玩
聽講亂fing都會中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞