[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有冇巴打有買原廠套連貼果一款
個貼係唔係好差 定係揀第二款套 另外再買貼
有冇第個套可以推薦下
係咪未book位
我下星期好似有突發野
係咪未book位
我下星期好似有突發野

係咪未book位
我下星期好似有突發野

好撚閃

追完post,買行貨仲有無咩要特別注意?

我仲諗緊去信和定黃金買
朋友喺黃金買左2480,話信和賣到2699

做咩
w
想請求各位幫忙,我住緊學校宿舍,宿舍wifi有兩種連接方式。
一係連接左個無加密既wifi之後要開網頁出黎禁確定,二係連接一個加密既wifi,但要輸入自己既學生ac同password。我兩個都連唔到,想請問應該點樣set先上到網?

1. reboot router

2. 如用notebook想上網,可用手機開個人熱點data轉wifi比部notebook駁上網

3. isp problem

9唔搭7

好似fb group咁痴撚線

佢答左d乜撚野

fb answer:你未轉區

9唔搭8,曲直又唔識分,人地問咩都唔明

各位巴打有無解決方法?
想請求各位幫忙,我住緊學校宿舍,宿舍wifi有兩種連接方式。
一係連接左個無加密既wifi之後要開網頁出黎禁確定,二係連接一個加密既wifi,但要輸入自己既學生ac同password。我兩個都連唔到,想請問應該點樣set先上到網?

2. 如用notebook想上網,可用手機開個人熱點data轉wifi比部notebook駁上網

9唔搭7

佢答左d乜撚野

各位巴打有無解決方法?

無,個格式大機會係wpa-enterprise,Switch唔support
紫米果款尿袋係唔係一定要淘寶買再搵轉運落黎?
香港有冇邊度有現貨買?
有冇人知個左制啪唔實 係咪可以拎去整?
紫米果款尿袋係唔係一定要淘寶買再搵轉運落黎?
香港有冇邊度有現貨買?

未見過,我都係拜託親戚買

點解你地D機呢度痛果度痛

9唔搭7

佢答左d乜撚野

各位巴打有無解決方法?

無,個格式大機會係wpa-enterprise,Switch唔support

睇黎都係 咁要靠hotspot or lan adaptor sosad

more
如果部機可以用黎睇twitch甚至直播埋就好
如果部機可以用黎睇twitch甚至直播埋就好

直播埋應該難D,睇twitch就睇twitch會唔會出app比switch
出煙:突發,約到女出衙
出煙:突發,約到女出衙

點解你地D機呢度痛果度痛

不要再說了

9唔搭7

佢答左d乜撚野

各位巴打有無解決方法?

唔包work, 只係試下:
用無加密wifi - 平時用電腦connect 左再開網頁係咪就會彈你去login?
係ge 話可以試下開switch 入面的facebook login page睇佢彈唔彈

另外可以試下開電腦, 改你wifi adapter 個mac address 同switch 一樣, 開login page 入一次先, 之後先用switch 駁, 希望個session 冇斷...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞