[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
岩岩買左部switch
原來底座要另買火牛
搞到冇得駁tv住

買左孖車同 Zelda
為左J日文配音 唯有選日語

利申:日文得五十音程度 好驚咩都睇唔明

1) 底座後面插跟機火牛, hdmi線插tv
2) 機揀英文 zelda 更新1.2後可入setting 揀配音語語

屌 係好景買 冇比跟機火牛我

如果機 英文 zelda全日文得唔得

無火牛咁你點叉電

Sor咁多位巴打 岩岩衝動得制冇睇清楚
以爲機一條 底坐一條 自膠sor

初初比zelda個畫風吸引左 好想快d差爆電
Zelda爆完機仲多唔多支線玩

好X多
岩岩買左部switch
原來底座要另買火牛
搞到冇得駁tv住

買左孖車同 Zelda

2) 機揀英文 zelda 更新1.2後可入setting 揀配音語語

無火牛咁你點叉電

爆完機之後唔多
岩岩買左部switch
原來底座要另買火牛
搞到冇得駁tv住

買左孖車同 Zelda

無火牛咁你點叉電

爆完機之後唔多

應該話有好多支線 睇你爆機嗰陣做埋定諗住邊玩邊做
岩岩買左部switch
原來底座要另買火牛
搞到冇得駁tv住

買左孖車同 Zelda

無火牛咁你點叉電

爆完機之後唔多

應該話有好多支線 睇你爆機之後先做定諗住邊玩邊做
岩岩買左部switch
原來底座要另買火牛
搞到冇得駁tv住

買左孖車同 Zelda

無火牛咁你點叉電

爆完機之後唔多

應該話有好多支線 睇你爆機嗰陣做埋定諗住邊玩邊做

冇得係爆完機之後解支線
因為個save個彈番去未爆果陣

大爆死
Fami:

Nintendo Switch 74 217
New Nintendo 3DS 16 739
Nintendo 2DS 4 863
Wii U 184

PlayStation Vita 6 194
PlayStation 4 19 565
PlayStation 4 Pro 5 191
PlayStation 3 353

Xbox One S 169
首週
マリオカート8 任天堂 325,892
今日終於出機 紅藍 炸彈人 孖寶賽車 pro手掣 NS配件包 共$3,874 價錢感覺不錯,同埋今日好多人出機
今日終於出機 紅藍 炸彈人 孖寶賽車 pro手掣 NS配件包 共$3,874 價錢感覺不錯,同埋今日好多人出機

邊度買
Dragon Ball Heroes: Ultimate Mission X 92.809

Dragon Ball Heroes: Ultimate Mission 90.119
Dragon Ball Heroes: Ultimate Mission 2 70.832

大家真係可以去返金雞, 我BOOK先話原來果日本身就有BOOKING 要晚上8點前先得
大家真係可以去返金雞, 我BOOK先話原來果日本身就有BOOKING 要晚上8點前先得

有冇人試過淘寶租game

老麥播believer
想買炸彈人,但今日行晒信和都見唔到289...
老麥播believer

Imagine Dragons
Music Label: Interscope

Interscope Records is an American record company. A division of Interscope Geffen A&M Records, its parent company is the Universal Music Group
Zelda 出面賣緊幾錢

暫時得zelda同孖車想玩,諗緊出機定等多排好……

依家新貨仲有無暗病

依家新貨仲有無暗病

買喇
zelda 有排玩 (都未計DLC)
唔襯而家玩
7月又有splatoon 2
跟本清唔晒D 驚

不過暗病方面 左邊手制都仲有問題
4/15 UNY 買
所以都prefer 買行貨

依家新貨仲有無暗病

買喇
zelda 有排玩 (都未計DLC)
唔襯而家玩
7月又有splatoon 2
跟本清唔晒D 驚

不過暗病方面 左邊手制都仲有問題
4/15 UNY 買
所以都prefer 買行貨

老任官網機冇病冇痛
switch 連電視 個個底座 係唔係一定要插220v先推得郁 有冇人試過用尿袋推郁佢?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞