[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
今日返工坐mtr 總共見到5個人拎部switch出黎打

你呃人
任地獄食老本邊會有人買

5條傻仔玩垃圾switch 帶ps4出街玩好過

佢地玩咩game
https://www.nintendo.co.jp/ir/pdf/2017/170502e.pdf

co.jp但英文

日文版前幾日咪post左

你呃人
任地獄食老本邊會有人買

Switch d 畫面睇耐d 都眼盲啦

你呃人
任地獄食老本邊會有人買

Switch d 畫面睇耐d 都眼盲啦

唔使審
玩switch一定係信徒
點解我入完帶冇提示更新就入到驚?連左 wifi
點解我入完帶冇提示更新就入到驚?連左 wifi

自動down
其實任天堂玩食老本 男人game實唔夠Sony黎

反而應該多d multiplayer game
Local multiplayer 似one two switch咁
幾正

都係為左哩d先買switch 又方便帶出街
其實買野去黃金係咩邏輯
有無人解釋下,由我有錢自己買機開始,都知買game買機出黃金同食屎無分別

我唔係咁睇...
我都會去星星買驚嘅
睇鋪啦...雖然都係得1,2間

老手去係一回事,但我唔覺得咁多老手,以前先有個成千比人氹左張4gb sd card

咁又唔係個個識去邊到買 除左黃金仲邊諗到其他姐
毒撚問緊新界 邊到有鋪頭介紹都無人答
最後咪死死氣去黃金囉
機加馬車(包貼)

屯門利寶
$3088

元朗
$2888

仲唔入元朗疊羅漢

貴到

元朗,好似比較平?

好似係
間鋪可以留貨
方便我放工去出機

喜利?定邊到一陣去買

岩岩買完
2450 灰色
2500 紅藍

我買2490紅藍
370孖車
都係岩先買

370孖車 我6點去買仲係388
其實買野去黃金係咩邏輯
有無人解釋下,由我有錢自己買機開始,都知買game買機出黃金同食屎無分別

我唔係咁睇...
我都會去星星買驚嘅

老手去係一回事,但我唔覺得咁多老手,以前先有個成千比人氹左張4gb sd card

最後咪死死氣去黃金囉

冇計
黃金個朵太響D人一想買電子野就會諗到佢

外行人黎謂
其實買野去黃金係咩邏輯

我唔係咁睇...
我都會去星星買驚嘅

最後咪死死氣去黃金囉

冇計
黃金個朵太響D人一想買電子野就會諗到佢

外行人黎講

你呃人
任地獄食老本邊會有人買

佢地玩咩game

今日我真係係mtr玩薩爾達

係香港搵條合規格既USB3.1難到仆街
上網訂算

買紫米尿袋得唔得?

宜家USB c 差電要幾錢

我macbook usb-c個火牛28w, 怕唔怕充壞部機

貴到

元朗,好似比較平?

好似係
間鋪可以留貨
方便我放工去出機

喜利?定邊到一陣去買

岩岩買完
2450 灰色
2500 紅藍

我買2490紅藍
370孖車
都係岩先買

我係大馬路樓梯一上轉右再轉左嗰間
雖然開左封,但齊野

貴到

元朗,好似比較平?

好似係
間鋪可以留貨
方便我放工去出機

喜利?定邊到一陣去買

岩岩買完
2450 灰色
2500 紅藍

我買2490紅藍
370孖車
都係岩先買

雖然開左封,但齊野

元朗,好似比較平?

好似係
間鋪可以留貨
方便我放工去出機

喜利?定邊到一陣去買

岩岩買完
2450 灰色
2500 紅藍

我買2490紅藍
370孖車
都係岩先買

雖然開左封,但齊野

即係二手?

好似係
間鋪可以留貨
方便我放工去出機

喜利?定邊到一陣去買

岩岩買完
2450 灰色
2500 紅藍

我買2490紅藍
370孖車
都係岩先買

雖然開左封,但齊野

即係二手?

其實我唔知有冇理解錯,個盒係咪有層膠係面,好似iPhone 咁,所以叫開掛?
Zelda更新左
可以用英字日語了

有中文就好啦

呢隻Game橫睇掂睇都應該會係一隻經典Game
如果有中文版,咁就完美喇

好似係
間鋪可以留貨
方便我放工去出機

喜利?定邊到一陣去買

岩岩買完
2450 灰色
2500 紅藍

我買2490紅藍
370孖車
都係岩先買

雖然開左封,但齊野

即係二手?

其實我唔知有冇理解錯,個盒係咪有層膠係面,好似iPhone 咁,所以叫開掛?

好似cd咁封死先係全新

岩岩買完
2450 灰色
2500 紅藍

我買2490紅藍
370孖車
都係岩先買

雖然開左封,但齊野

即係二手?

好似cd咁封死先係全新

一黎就打得開就二手啦
打唔開就新

我買2490紅藍
370孖車
都係岩先買

雖然開左封,但齊野

即係二手?

好似cd咁封死先係全新

一黎就打得開就二手啦
打唔開就新

睇下攞唔攞到Nintendo point
討鬼伝2の基本無料版は欧米でも2017年5月30・31日に配信予定

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞