[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
One Switch game rumor that has persisted for months is a new crossover between Mario and Ubisoft’s Rabbids. Kotaku has a follow up on the project today.

快d講odyssey仲好啦
淘寶嘅nfc card 買唔買得過?

老翻不討論

我都唔明點解老翻野都放上黎講
要用咪自己試自己用咪算
有錢買機 買game 又要買老翻

收皮啦道德撚 你無撚用過老翻嘢?
上面話不討論咪stop 囉,係都要出黎加返句維護世界和平

1.犯過錯就不能話人錯
2.任何人都必然犯過錯
so 任何人都不能話人犯錯

仲請咩律師,大大聲屌個法官有無犯過錯咪得
MHF都10週年

都算奇蹟,FG以為佢會收皮,點知又比佢捱到落去
上網見到人話孖車可以一機4人
咁兩部機就可以8個人連機打?
上網見到人話孖車可以一機4人
咁兩部機就可以8個人連機打?

兩機都係4人
MK8應該SET多個觀眾位
跟住用果部機連大銀幕播
喂Rainbow話出聚喎
One Switch game rumor that has persisted for months is a new crossover between Mario and Ubisoft’s Rabbids. Kotaku has a follow up on the project today.

任記應該係借Mario俾ubi諗住搞好啲關係
有冇人知有冇個dock 既防塵套之類?

我平時唔用拎條毛巾蓋住
不過都仲係有少少塵
有冇人知有冇個dock 既防塵套之類?

見過有,但覺得無聊無買
日森,淘寶忡心機搵都有啦
點開體感揸車
點開體感揸車

揀角畫面撳 +/- stat下面中間個icon
Or
開始後撳個Mon/+/-暫停三個特別icon中間嗰個
講真,有興趣想買,但應該要等遲D先買
等多357個月,過咗陣熱潮餓死班炒家
加上等佢D game再出多D
到時買仲抵
MK8應該SET多個觀眾位
跟住用果部機連大銀幕播

燒機
講真,有興趣想買,但應該要等遲D先買
等多357個月,過咗陣熱潮餓死班炒家
加上等佢D game再出多D
到時買仲抵

高汁玩家
想問下Joycon係唔係唔會叉得滿?
我見到Joycon電量跌到一半之下, 主機就會幫叉返去一半電量位置, 係唔係正常?
我見到官網係咁寫, 但都想問下
如果要叉滿係唔係要買Charging Grip?
港行dock連火牛出左
盒面係2腳牛但入面係3腳
我見到Joycon電量跌到一半之下, 主機就會幫叉返去一半電量位置, 係唔係正常?

>唔係

>唔洗

幫joycon叉電係插落switch再 幫switch叉電
港行dock連火牛出左
盒面係2腳牛但入面係3腳

又ok wor, 買多個放房

任記應該係借Mario俾ubi諗住搞好啲關係

有Q用咩好搵唔搵搵間垃圾廠
物以類聚
NBA PLAYGROUNDS
7.4GB

>唔係

>唔洗

Joy-Con的充電到大約一半便會停止<-----咁官網寫呢句有乜用?
加多樣問: Sleep mode 叉同 Power Off 叉有冇唔同?
話說出聚果個LIST去左邊搵唔到

>唔係

>唔洗

Joy-Con的充電到大約一半便會停止<-----咁官網寫呢句有乜用?
加多樣問: Sleep mode 叉同 Power Off 叉有冇唔同?

安裝到未正在充電的主機上時?

僅當Joy-Con的剩餘電量減少時充電。
Joy-Con的充電到大約一半便會停止,以避免主機剩餘電量過少。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞