[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
如果switch個主體一次可以插2張game card就好
依家屋企淨係准我玩馬車,可憐我職
唯有聽下祥仔解相思之苦
如果switch個主體一次可以插2張game card就好
依家屋企淨係准我玩馬車,可憐我職
唯有聽下祥仔解相思之苦

你可以買dl版game
唔駛換game card
有冇巴絲打買左 SNIPPERCLIPS
岩岩同女女玩左DEMO, 都笑到GAP GAP聲
想知耐唔耐玩, 多唔多關
THANKS
有冇人因為張隻CON同個手繩掉轉入搞到蚊唔番出嚟
求救
求救

冇架喇買過個啦
求救

https://www.youtube.com/watch?v=7bfhKo7dqIo
求救

冇架喇買過個啦

今日岩岩買就咁對我
求救

https://www.youtube.com/watch?v=7bfhKo7dqIo

唔該巴打 原來我反轉咗方向蚊
有冇人一齊炸彈人
買左switch兩日
真心覺得佢部機個concept真係幾好

btw, Zelda真係名不虛傳
但D控制玩到而家都唔就手
買左switch兩日

setting 入面可以set X 同B 功能調轉
其他靠自己習慣
買左switch兩日

買pro掣
THANKS

岩岩係eshop買左 玩左十幾關
同另一半玩好岩 又唔係貴 買啦
買左switch兩日

setting 入面可以set X 同B 功能調轉
其他靠自己習慣

其實都習慣
只係覺得唔夠smooth
sprint緊好難同時做其他combo
買左switch兩日

買pro掣

400幾百蚊真係要諗諗
但用左pro掣係咪真係順手好多?
THANKS

睇片好似幾搞笑
total有幾多關?
THANKS

睇片好似幾搞笑
total有幾多關?

頭先見日本啲blog話60幾
想問職安真漢子solo play可唔可以拎齊野 我見人玩有d地方要有人幫手先拎到既
想問職安真漢子solo play可唔可以拎齊野 我見人玩有d地方要有人幫手先拎到既

得,你夠技術一人分飾多角就得

即係一係分割畫面 一係就要online play?

即係一係分割畫面 一係就要online play?

我理解就係,因為有啲要A撳個掣開個橋,離開左個掣就無左個橋
暫時我玩到W2都無辦法唔搵多個人幫手拎野

玩到後期會有隻貓幫你踩機關

玩到後期會有隻貓幫你踩機關

sor,我無玩到咁後
online玩孖車worldwide成日玩到最尾一場fourth round果時都出error,有冇都一樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞