[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
買左部黑色機+馬車8
女朋友 唔岩玩 想放

購機日期4月30號 有單

日版黑色SWITCH連GAME
機身 已貼160蚊既 9H最硬 HORI玻璃貼

賣2800
請PM
買左部黑色機+馬車8
女朋友 唔岩玩 想放

賣2800
請PM

TG:Miche_28
淘寶嘅nfc card 買唔買得過?

老翻不討論
孖車體感control又幾好玩

老翻不討論

我都唔明點解老翻野都放上黎講
要用咪自己試自己用咪算
有錢買機 買game 又要買老翻

老翻不討論

要用咪自己試自己用咪算

收皮啦道德撚 你無撚用過老翻嘢?
上面話不討論咪stop 囉,係都要出黎加返句維護世界和平

老翻不討論

要用咪自己試自己用咪算

你而家又回我又唔stop? 即係你回我就得 我有回應就唔得?
用老翻用到你咁撚惡
買左pro 掣,原來包埋條usb c 線。
而家外置充電係咪買紫米可充電?
留名
買左pro 掣,原來包埋條usb c 線。
而家外置充電係咪買紫米可充電?

我都想問其實個條線係咪就係可以直接駁尿袋差部機?

老翻不討論

要用咪自己試自己用咪算

1.犯過錯就不能話人錯
2.任何人都必然犯過錯
so 任何人都不能話人犯錯

老翻不討論

要用咪自己試自己用咪算

1.犯過錯就不能話人錯
2.任何人都必然犯過錯
so 任何人都不能話人犯錯

次次一講到呢度就係同一論據
理都廢撚事
唔撚悶架咩,打多陣機算啦
今期老任係咪屌打sony?

任豚又發夢

呢隻野好核突
One Switch game rumor that has persisted for months is a new crossover between Mario and Ubisoft’s Rabbids. Kotaku has a follow up on the project today.

買左部黑色機+馬車8
女朋友 唔岩玩 想放

賣2800
請PM

咁唔尊重部機仲放2800
2300搵人收左佢就得
One Switch game rumor that has persisted for months is a new crossover between Mario and Ubisoft’s Rabbids. Kotaku has a follow up on the project today.

尋日係大陸網見到呢個傳聞,即係依家係真?

之前話似火紋 SRPG
唔啱我
https://www.youtube.com/watch?v=zII2BpVlvLM
NBA Playgrounds Beta
課金抽卡

尋日係大陸網見到呢個傳聞,即係依家係真?

年頭傳到依家 仲要不斷有唔同人加入 爆料
唔知係咪真呢
https://www.youtube.com/watch?v=zII2BpVlvLM
NBA Playgrounds Beta
課金抽卡

做咩整到D人咁樣衰
MHF都10週年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞