[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
巴絲們想問下邊度買switch game or 配件可以用恒生cash dollar?
Aeon好似冇
中原蘇寧果啲又唔似會賣game
陣間出信和,係唔係同人講想買職安健就得?
同埋要預幾錢?

路過一問咩係職安健
同埋要預幾錢?

你講地底冒險啦,一陣人地以為你搞事
同埋要預幾錢?

你講地底冒險啦,一陣人地以為你搞事

有冇人真係去驚鋪講 要一隻職安真漢子

我曾經認真咁搵個呢隻Game有冇官方中文或英文名

中文 地底探險
英文 Spelunker
追完post,買行貨仲有無咩要特別注意?

我仲諗緊去信和定黃金買
朋友喺黃金買左2480,話信和賣到2699

感謝巴打 即刻9衝去買
點解冇人講去連鎖店買
出煙:突發,約到女出衙

即係比女約啦!屌你!
MHXX入手,328

中文 地底探險

謝謝,因為我唔識同打日文,但又想知道隻Game名咁可以上Youtube 搵片睇

中文 地底探險

謝謝,因為我唔識同打日文,但又想知道隻Game名咁可以上Youtube 搵片睇

個post 第一頁已經有
Switch ‎4月20日 全民地底探險 4980YEN
仲有個幾月先到E3...好想知Odyssey十一月定十二月出
岩岩買左n3dsll
但拎上手玩手感好差
玩一陣就手痛

想問下有冇人知香港有冇淘寶d支架賣?
如果平就直接香港買,唔洗淘

做乜唔等2dsll輕d平d
老任都幾乎間接承認咗3D係辣殺

老任做過問卷
問用家幾時會開3D

九成九既答案係唔小心推到粒3D掣
所以之後既new3ds係set到有個卡位係3D掣度冇咁易推上去

其實 2DSLL 除左無 3D 係咪都無分別,記得 2DS 果陣 CPU 係比 new3DS 廢啲
不過依家買左 switch,都無咁多時間玩多部 2DSLL

新嗰部機能同new3DS一樣
雖然都唔係好多new獨佔game

等2dsll係可以,但係咪已經sure定價一定平過e家既3dsll先?

黃金睇都12xx買到3dsll,所以部2ds應該要出1000樓下定價
其實大家見唔見有人攞出街玩? 因為個幾月我剩係見過一個毒撚搭巴士時玩 好少見M記/餐廳有人玩 搞到我攞出來同女友玩都驚會俾餐廳趕走
其實大家見唔見有人攞出街玩? 因為個幾月我剩係見過一個毒撚搭巴士時玩 好少見M記/餐廳有人玩 搞到我攞出來同女友玩都驚會俾餐廳趕走

我自己搭車會拎出黎玩,同條女多數係屋企先玩

其實一個都未見到,自己都冇,毒撚唔出街是常識吧

想玩咪玩 點解要介意人地目光?

而家你又唔係做錯野

而家你又唔係做錯野

利申 試過出街玩

而家你又唔係做錯野

利申 試過出街玩

主要係真係太大舊

而家你又唔係做錯野

利申 試過出街玩

未出MH嗰排日日坐車玩

部野唔好揸手

部野唔好揸手

本身就係家用機

部野唔好揸手

本身就係家用機

對女仔黎講係大左啲 但係男仔其實幾好 又唔重 帶埋dock去旅行好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞