[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
明明2d畫面冇咁清
點解會有人認為3d失敗
開左3d根本2個世界
想請求各位幫忙,我住緊學校宿舍,宿舍wifi有兩種連接方式。
一係連接左個無加密既wifi之後要開網頁出黎禁確定,二係連接一個加密既wifi,但要輸入自己既學生ac同password。我兩個都連唔到,想請問應該點樣set先上到網?

1. reboot router

2. 如用notebook想上網,可用手機開個人熱點data轉wifi比部notebook駁上網

3. isp problem

9唔搭7

好似fb group咁痴撚線

佢答左d乜撚野

fb answer:你未轉區

9唔搭8,曲直又唔識分,人地問咩都唔明
唔support 需要經網頁login o既wifi network

正式名稱我唔知
唔support 需要經網頁login o既wifi network

正式名稱我唔知

Support吧
好似只係得wpa-enterprise唔support

正式名稱我唔知

support 囉

正式名稱我唔知

support 囉

有教學

正式名稱我唔知

support 囉

有教學

留名學野

正式名稱我唔知

Support吧

我未用過非enterprise o既

正式名稱我唔知

Support吧

M記個種係用到的,Switch唔係無browser,唔比人任用姐

正式名稱我唔知

Support吧

M記個種係用到的,Switch唔係無browser,唔比人任用姐

我知有browser,但入左m記就會自動彈?
m記唔知仲係咪用hkbn

[img]https://na.cx/i/m2wvi7c.png[img]

你試下用Incognito mode再search
岩岩買左n3dsll
但拎上手玩手感好差
玩一陣就手痛

想問下有冇人知香港有冇淘寶d支架賣?
如果平就直接香港買,唔洗淘

做乜唔等2dsll輕d平d
老任都幾乎間接承認咗3D係辣殺

老任做過問卷
問用家幾時會開3D

九成九既答案係唔小心推到粒3D掣
所以之後既new3ds係set到有個卡位係3D掣度冇咁易推上去

其實 2DSLL 除左無 3D 係咪都無分別,記得 2DS 果陣 CPU 係比 new3DS 廢啲
不過依家買左 switch,都無咁多時間玩多部 2DSLL

想玩火焰紋章 ,等兩個月都應該爆左機了
另外有冇人用過hori mhxx 握把 係唔係好過其它握把好多?
上網唔見有人有compare
就爆 zelda 已有mk8 snipperclip
求推介驚

1 2 switch同friend玩好正

12switch 同女友玩到悶
係咪多人好玩d?定都係一樣咁玩

垃圾game都吹奏
有冇人真係去驚鋪講 要一隻職安真漢子

唔識日文
買唔買好
仲有炸彈人
點揀

唔識日文
買唔買好
仲有炸彈人
點揀

其實真係要識日文先好玩咩
依家仲洗唔洗食炒價?

我曾經認真咁搵個呢隻Game有冇官方中文或英文名
Xpower 個堆尿袋可唔可以充switch??

會爆

會兩個一齊爆
就爆 zelda 已有mk8 snipperclip
求推介驚

1 2 switch同friend玩好正

12switch 同女友玩到悶
係咪多人好玩d?定都係一樣咁玩

垃圾game都吹奏

平平地同班無打開機既人一齊玩都幾歡樂
多人玩觀戰睇人做on9野都幾好笑
追完post,買行貨仲有無咩要特別注意?

我仲諗緊去信和定黃金買
朋友喺黃金買左2480,話信和賣到2699
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞