[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
未book, 點架
其實大家見唔見有人攞出街玩? 因為個幾月我剩係見過一個毒撚搭巴士時玩 好少見M記/餐廳有人玩 搞到我攞出來同女友玩都驚會俾餐廳趕走

部野唔好揸手

本身就係家用機

對女仔黎講係大左啲 但係男仔其實幾好 又唔重 帶埋dock去旅行好正

帶埋DOCK

其實大家見唔見有人攞出街玩? 因為個幾月我剩係見過一個毒撚搭巴士時玩 好少見M記/餐廳有人玩 搞到我攞出來同女友玩都驚會俾餐廳趕走

部野唔好揸手

本身就係家用機

對女仔黎講係大左啲 但係男仔其實幾好 又唔重 帶埋dock去旅行好正

帶埋DOCK

去緊旅行,怕寄艙整爆個dock,只好Hand carry個dock同本體上飛機

部野唔好揸手

本身就係家用機

帶埋DOCK

去緊旅行,怕寄艙整爆個dock,只好Hand carry個dock同本體上飛機

去旅行都要打

部野唔好揸手

本身就係家用機

帶埋DOCK

對折件衫去到switch個厚度再厚少少 插入個dock度就得好似得

部野唔好揸手

本身就係家用機

帶埋DOCK

對摺件衫去到switch個厚度再厚少少 插入個dock度就得好似得

有冇人連登仔一齊玩MK8?? 不限強弱 歡樂場

我開左個台HOLD住先,想玩既加個好友。

大約9點半會開車

https://www.twitch.tv/louiseleung1991

利伸本人都係新手,唔好SM得我咁勁

部野唔好揸手

本身就係家用機

帶埋DOCK

去旅行都要打

自己都覺得好毒

部野唔好揸手

本身就係家用機

帶埋DOCK

對摺件衫去到switch個厚度再厚少少 插入個dock度就得好似得

回程試下先

大約9點半會開車

https://www.twitch.tv/louiseleung1991

你係開私房打定係街場??

大約9點半會開車

你係開私房打定係街場??

私房呀

本身得3~4個朋友玩,但唔夠人 想多d人一齊玩
想買2DSLL部金屬史萊姆版
有冇巴打有推介嘅鋪頭可以訂???
想買2DSLL部金屬史萊姆版
有冇巴打有推介嘅鋪頭可以訂???

https://www.amazon.com/Industries-Nintendo-Switch-Traveler-Deluxe-Travel/dp/B01MR9RKAT/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1493989511&sr=8-3&keywords=nintendo+switch+zelda+case
買咗呢個套, 幾好用

我覺得好靚 設計又夠細緻

唯一唔好係嗰GAME盒, 好易一開就彈曬出黎
未book, 點架

下次黎OK?
未book, 點架

下次黎OK?

有女大晒咩講好左來架嘛
未book, 點架

下次黎OK?

有女大晒咩講好左來架嘛

你黎先講野啦
未book, 點架

下次黎OK?

有女大晒咩講好左來架嘛

你黎先講野啦

咁我黎係咪可以屌你
未book, 點架

下次黎OK?

唔OK
你呃人既
大家講到xpower會出事,咁真係得紫米ok?
外國講個部咩ravpower 都好似唔見有得買

而家只係買左條USB 3.1 c to c 加個USB adaptor 係公司charge, 但出街打就冇得charge呀

食飯有見過幾次
成班fd 食飯,有人擺上檯放毒
朝早飲茶,阿爸同仔玩
星期日,唔同商場food court 都見過有人玩

唯獨是未見過人搭車玩
未book, 點架

下次黎OK?

有女大晒咩講好左來架嘛

你黎先講野啦

咁我黎係咪可以屌你

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞