[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
想問下炸彈人話本身一部機可以自己8人對戰
但joycon只可以連4個
咁點樣8人對戰

係唔係bug黎

https://www.youtube.com/watch?v=ZiHnGMa5vSs

睇十分鐘打後就得
新post 留名
咁點樣8人對戰

係唔係bug黎

https://www.youtube.com/watch?v=ZiHnGMa5vSs

睇十分鐘打後就得

thx 不過睇完都唔係好明

一開始pair哂d手制先 之後入game後先用一開始果4個手制之後再自己後加上去???

係唔係就咁sl sr就得?
Zelda今日更新後可以任轉語音
即係可以英文字幕日文聲

要轉返日文聲睇過哂d片
咁點樣8人對戰

係唔係bug黎

睇十分鐘打後就得

thx 不過睇完都唔係好明

一開始pair哂d手制先 之後入game後先用一開始果4個手制之後再自己後加上去???

係唔係就咁sl sr就得?

好似入game搞就得 我無game試唔到
咁點樣8人對戰

係唔係bug黎

一部機可以連4pair joycon=8人對戰
咁點樣8人對戰

係唔係bug黎

有無人試過 想知點樣係game入面將4pair joycon 變成8個?
switch買機前要知咩 Q&A未有
咁點樣8人對戰

係唔係bug黎

有無人試過 想知點樣係game入面將4pair joycon 變成8個?

上面段片唔係有講?
應該就有direct
咁點樣8人對戰

係唔係bug黎

上面段片唔係有講?

好似係連咗4對手掣, 再去揀人物果度按橫握模式?
應該就有direct

一個月內冇你切jer
咁點樣8人對戰

係唔係bug黎

上面段片唔係有講?

好似係連咗4對手掣, 再去揀人物果度按橫握模式?

thx 有機會要試下
Zelda DLC1介紹
http://zelda.com/breath-of-the-wild/news/expansion-pass-dlc-pack-1-detailed/

true power of the Master Sword
係咪都係要修復先
60攻都冇用啦
Zelda今日更新後可以任轉語音
即係可以英文字幕日文聲

要轉返日文聲睇過哂d片

好彩無乜玩到主線,可以轉番日語就爽YY
有冇人講下而家pro制嘅DPad仲有冇問題?

將WiiU Pro個十字同Switch Pro個十字連埋舊膠對掉
完美解決

利申已轉

將WiiU Pro個十字同Switch Pro個十字連埋舊膠對掉
完美解決

利申已轉

家中冇WiiU Pro呀清
應該就有direct

一個月內冇你切jer

Alone pig有jer咩?
應該就有direct

一個月內冇你切jer

新title啊屌
應該就有direct

一個月內冇你切jer

信和果幾間都冇晒貨?
應該就有direct

一個月內冇你切jer

男人老狗紅色名
Zelda DLC1介紹
http://zelda.com/breath-of-the-wild/news/expansion-pass-dlc-pack-1-detailed/

true power of the Master Sword
係咪都係要修復先
60攻都冇用啦

對乜怪都發光唔會爆
FF
我想問下大家拎部機出街會用咩套
我見d 套多數係包裝JoyCon連主機
但係無位擺JoyCon手帶條邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞