[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
又黎有霧 零分
炸彈人單打故事Boss戰狂死
continue多次扣既分仲多過過關拎既分
又黎有霧 零分

反駁佢就係任豚
又黎有霧 零分

反駁佢就係任豚

又黎有霧 零分

反駁佢就係任豚

又黎有霧 零分

反駁佢就係任豚

隔離登個小正太
講黎講去三幅屁,連炸彈人係port都up得出
又黎有霧 零分

反駁佢就係任豚

隔離登個小正太

佢呢邊都好似有AC
火紋制作人話以後唔會再喺3DS出火紋喎
又黎有霧 零分

反駁佢就係任豚

隔離登個小正太

佢呢邊都好似有AC

liar
火紋無雙

正常啦 都講左18年正傳上switch啦

好合理呀,都水尾啦

好合理呀,都水尾啦

等緊增田同辻本幾時表態以後pkm同芒亨唔再上3DS

好合理呀,都水尾啦

等緊增田同辻本幾時表態以後pkm同芒亨唔再上3DS

增田就算罷啦,當年3DS出左咪又繼續響NDS出B2W2,今次多數走唔甩
至於三廠佢就算唔出都唔會出黎講,始終要留後路

liar
火紋無雙

唔再係3ds出

跟住2ds出左一集 為左boost下水尾銷量

liar
火紋無雙

唔再係3ds出

跟住2ds出左一集 為左boost下水尾銷量

2DS出3DS都玩到
陣間出好景 信和 買機, 想問下邊間可靠同抵d

好景上樓梯右手邊

好景上樓梯右手邊

乜田伏撚夠人未,屌你老母

好景上樓梯右手邊

乜田伏撚夠人未,屌你老母

好景上樓梯右手邊

好景上樓梯右手邊

最貴係佢
上次返大貨 隔離報2480佢報2760

好景上樓梯右手邊

最貴係佢
上次返大貨 隔離報2480佢報2760

伏人都算,咁specific咁伏人去某間鋪幫人爭生意都唔知做乜鳩
有冇巴打係 3台成功share 到 wifi 比switch 上網對戰?

我share 出黎條連到上網,但到揾人揾場果時就揾唔到
點解我插落電視玩孖車 解析度都係得480p
點解我插落電視玩孖車 解析度都係得480p

去setting較
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞