[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

無install

內置32gb就淨係裝save,screenshot,os?
而家新買update 左係唔係用到SDXC了?
原來switch 手提mode都可以插lan線

理論上你有轉頭就可以
想問問職安真漢子 好唔好玩

我都知
壞機無save 外國有雲端backup

有咩?
旺電夠膽死有鋪寫 瑪車8日英合版

賣468
旺電夠膽死有鋪寫 瑪車8日英合版

賣468

過去撚狗post 啦

我都知

我都想知先啱

我都知

我都想知先啱

我都想知

我都知

我都想知先啱

我都想知

同fd玩好玩
自己一個好on9

我都知

我都想知先啱

我都想知

同fd玩好玩
自己一個好on9

同fd玩要企係到等佢地過晒先可以行,佢地死太快要不斷救

我都知

我都想知先啱

我都想知

同fd玩好玩
自己一個好on9

豬隊友
隻game賣幾錢
Lego 歐版好唔清 我係咪買咗水貨

IGN同Eurogamer都話呢隻出電視行1080p
手提行720p

係咪你部機或電視resolution set錯左

睇慣咗好啲 有啲位堅唔清

我諗係隻game特登 應該係想focus角色
自膠

有D game會自動blur個遠景focus近景
或者高速移動時加motion blur
呢D特效原意係仿真人對眼睇到既效果
但有時blur過龍會好誇張濛得滯

巴打懂我!
原來switch 手提mode都可以插lan線

理論上你有轉頭就可以

但手提mode駁lan線
你用手機會唔會駁lan線?
Lego 歐版好唔清 我係咪買咗水貨

IGN同Eurogamer都話呢隻出電視行1080p
手提行720p

係咪你部機或電視resolution set錯左

睇慣咗好啲 有啲位堅唔清

我諗係隻game特登 應該係想focus角色
自膠

有D game會自動blur個遠景focus近景
或者高速移動時加motion blur
呢D特效原意係仿真人對眼睇到既效果
但有時blur過龍會好誇張濛得滯

巴打懂我!

有霧,不了

我都知

我都想知先啱

我都想知

同fd玩好玩
自己一個好on9

豬隊友
隻game賣幾錢

我同班fd玩,佢地第一次玩,係咁上下
一出時350,依家唔知

Mario Run

Mario Run

預言lifetime sales將會有五千萬部?!

個demo玩完教學最尾個關
要帶住個波入樽

玩完試玩版即科水買完全版無懸念
多講巴打推介
我之前睇圖以為係PSP或手機個類物理game
唔知係剪野合作玩法
多謝巴打推介

GDC小試牛刀作品
大膽敢主動搵老任發行
綜合各巴打意見
住九龍係咪都係去ssp X源買最抵玩
定有其他選擇
發覺handheld時右邊joy-con有啲鬆鬆地 google "joy-con wobble"發覺都幾多人有呢個問題 依家好煩惱諗緊換唔換機好 唔想無左個啲game save
發覺handheld時右邊joy-con有啲鬆鬆地 google "joy-con wobble"發覺都幾多人有呢個問題 依家好煩惱諗緊換唔換機好 唔想無左個啲game save

我等佢有backup save先

同埋有冇得唔搞我部機 淨係換制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞