[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
孖車有冇得3個朋友一齊入啲唔識既房間play?
又或者我入又某間房,拉朋友一齊玩?
搵極好似都冇
**建議**
頭post加現有game list
仲有巴打推薦game list
**建議**
頭post加現有game list
仲有巴打推薦game list

如果搞應該會開G doc 放link算
3DS年代整過
搞到個頭Post水蛇春咁長

現晒形
Zelda今日更新後可以任轉語音
即係可以英文字幕日文聲
爆機畫面link得一秒咁大把
仲小過花枝同動森

Yahaha雷達功能
即係可以英文字幕日文聲

正喎
叫d人重玩一次?
任天堂維修服務中心(香港)的營業時間

由於佛誕假期關係,維修服務中心將於2017年5月3日休息。不便之處,敬請原諒。

地址: 香港九龍紅磡都會道10號都會大廈2103 -7室
客戶服務熱線:(852) 3549 6611
服務時間:
星期一至星期五 上午10時至下午7時
(中午休息時間:12:00-13:00)
星期六、星期日及公眾假期休息
為確保客戶服務質素,請於前往維修服務中心前致電查詢。多謝合作。

任天堂維修服務中心(香港)
2017年5月2日
即係可以英文字幕日文聲

即係可以英文字幕日文聲

正喎
叫d人重玩一次?

我啱啱先開始
即係可以英文字幕日文聲

正喎
叫d人重玩一次?

我啱啱先開始

屌,玩左2日, 岩岩去左做雪球任,儲左1皮
唔撚轉

講到要重新玩過先轉到咁
任轉架喎
:覺得英文正過日文
https://www.youtube.com/watch?v=tEabqIojKtQ
Nintendo Switch『Fate/EXTELLA』プロモーション映像
即係可以英文字幕日文聲

想問下炸彈人話本身一部機可以自己8人對戰
但joycon只可以連4個
咁點樣8人對戰

係唔係bug黎
咁點樣8人對戰

係唔係bug黎

幾時有講過
咁點樣8人對戰

係唔係bug黎

幾時有講過

我入game多人對戰度見佢有show8個手制
咁點樣8人對戰

係唔係bug黎

https://www.youtube.com/watch?v=ZiHnGMa5vSs
咁點樣8人對戰

係唔係bug黎

幾時有講過

係可以8人呀
咁點樣8人對戰

係唔係bug黎

幾時有講過

係可以8人呀

冇咁多手掣唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞