[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
陣間出好景 信和 買機, 想問下邊間可靠同抵d

好景上樓梯右手邊

最貴係佢
上次返大貨 隔離報2480佢報2760

伏人都算,咁specific咁伏人去某間鋪幫人爭生意都唔知做乜鳩

信譽良好老字號喎
點解我插落電視玩孖車 解析度都係得480p

去setting較

只係顯示得480p
其實呢部係電腦mon 關唔關事?

去setting較

只係顯示得480p

可以試吓入mon個setting睇吓食緊咩resolution
不過480p應該肉眼都輕易分到

去setting較

只係顯示得480p

可以試吓入mon個setting睇吓食緊咩resolution
不過480p應該肉眼都輕易分到

岩岩check左 原來而家顯示緊720p既resolution
岩岩醒起自己個mon最高去到1080i 去唔到1080p
有有尿袋可以推得郁個dock玩TV mode?

有位插電視無位插dock咁得意?
有冇巴打係 3台成功share 到 wifi 比switch 上網對戰?

我share 出黎條連到上網,但到揾人揾場果時就揾唔到

讓個位俾dock咁電視插邊

就算有,玩得三四個鐘有咩為

我個controller同個joycon插錯位拎唔番出黎有冇辦法解決🙈🙈
我個controller同個joycon插錯位拎唔番出黎有冇辦法解決🙈🙈

兩頁前先有解決方法... 爬文啦....

買個萬能插

日經。夾硬抽返出黎啦。
youtube 不把片教
插前睇清楚,其實有哂十- 圖案
係唔爬文呀吹呀

可能唔夠watt數呢 插拖板都無用
又黎有霧 零分

反駁佢就係任豚

隔離登個小正太
講黎講去三幅屁,連炸彈人係port都up得出

佢呢邊都好似有AC

條友真係越黎越鳩
又黎有霧 零分

反駁佢就係任豚

隔離登個小正太

佢呢邊都好似有AC

條友真係越黎越鳩

因爱成恨?
買左switch兩日
真心覺得佢部機個concept真係幾好

btw, Zelda真係名不虛傳
但D控制玩到而家都唔就手

買pro掣

400幾百蚊真係要諗諗
但用左pro掣係咪真係順手好多?

應該係話用switch 掣唔順手
用pro製先正常d
利伸: 玩開ps4
又黎有霧 零分

反駁佢就係任豚

隔離登個小正太

佢呢邊都好似有AC

條友真係越黎越鳩

因爱成恨?

佢老島民果類黎
扮中立又要扮冇踩其他廠

隔離登個小正太

佢呢邊都好似有AC

條友真係越黎越鳩

因爱成恨?

佢老島民果類黎
扮中立又要扮冇踩其他廠

入親post就話人任豚

隔離登個小正太

佢呢邊都好似有AC

條友真係越黎越鳩

因爱成恨?

佢老島民果類黎
扮中立又要扮冇踩其他廠

入親post就話人任豚

任唔任豚又點
事實就係佢自己都冇部野冇隻GAME就學人扮專家分析

日經。夾硬抽返出黎啦。
youtube 不把片教
插前睇清楚,其實有哂十- 圖案

我第一日買機都奶過野
其實都係夾硬比D力拉出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞