[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

佢呢邊都好似有AC

條友真係越黎越鳩

因爱成恨?

佢老島民果類黎
扮中立又要扮冇踩其他廠

入親post就話人任豚

任唔任豚又點
事實就係佢自己都冇部野冇隻GAME就學人扮專家分析

就係無point先要靠人身攻擊

佢呢邊都好似有AC

條友真係越黎越鳩

因爱成恨?

佢老島民果類黎
扮中立又要扮冇踩其他廠

入親post就話人任豚

任唔任豚又點

記得仲有堆人係啲人啲人吵完十幾頁佢再由頭開始逐個有利佢地嘅point quote 一次

佢呢邊都好似有AC

條友真係越黎越鳩

因爱成恨?

佢老島民果類黎
扮中立又要扮冇踩其他廠

入親post就話人任豚

任唔任豚又點

記得仲有堆人係啲人啲人吵完十幾頁佢再由頭開始逐個有利佢地嘅point quote 一次

咪伯明翰條撚頭囉
啞狗黎淨係識出icon
我想問下
如果買新機需唔需要 check 機之類既野??

條友真係越黎越鳩

因爱成恨?

佢老島民果類黎
扮中立又要扮冇踩其他廠

入親post就話人任豚

任唔任豚又點

伯明瀚嘛
老任會唔會出pro joycon好揸手啲
我想問下

依家買機仲有無試機依支歌仔唱其實
有嘅咪 Mon 聲 wifi 無線controller 囉
Joycon連接問題都要返屋企先試到架啦

啪埋6月出個乾電尿袋咪係囉

乾電好on9
我想問下

依家買機仲有無試機依支歌仔唱其實
有嘅咪 Mon 聲 wifi 無線controller 囉
Joycon連接問題都要返屋企先試到架啦

係咪要check 埋有無光點 同埋手制既制
因為太耐無玩手提機玩所以想問清楚
有有尿袋可以推得郁個dock玩TV mode?

有位插電視無位插dock咁得意?

讓個位俾dock咁電視插邊

可能唔夠watt數呢 插拖板都無用

依家啲portable projector三千零蚊, 想試下有冇計
尿袋比電docking, HDMI去portable projector姐

乾電好on9

乾電有咩咁 on9
準備出機一問

叉joy con 同埋部機 係唔係一定要插落dock先叉到? 定係就咁吉個type-c就可以叉晒2樣

巴打們屌細力d
準備出機一問

叉joy con 同埋部機 係唔係一定要插落dock先叉到? 定係就咁吉個type-c就可以叉晒2樣

巴打們屌細力d

後者

唔該晒 巴打,btw想知道職安真漢子 好唔好玩
係西鐵拎部機出黎打下馬車,坐我隔離個細路可以全程眼都唔眨望到我落車為止
你地會唔會由得部機插係dock過夜

佢個設計就係俾你咁用,點解唔會
係西鐵拎部機出黎打下馬車,坐我隔離個細路可以全程眼都唔眨望到我落車為止

無禮貌無家教

無禮貌無家教

呢個當然啦,搞到我打N64彩虹都可以飛街,攞唔到三星

不過我個重點係而家d三歲細路都識咩係任地獄咩

佢呢邊都好似有AC

條友真係越黎越鳩

因爱成恨?

佢老島民果類黎
扮中立又要扮冇踩其他廠

入親post就話人任豚

任唔任豚又點

無奈呢D無機無game既打手
係互聯網上冇乜監管

謠言止於智者
已開始多左人出到Switch
game鋪已多人流買Switch game同配件
惡意中傷個D大話會不攻自破
D打手又要比D創意作個新既大話黎造謠
用2015 macbook 29W usb type-c牛叉主機
約37分鐘叉左28%
算唔算支援USB PD快叉?
新手岩岩買機
有冇話一開頭要叉十幾粒鐘呢樣野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞