[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
老任幾時先肯解決手提MODE唔熄機直插DOCK玩會LAG機呢個問題

手提mode唔熄機係咩意思?
放係到唔玩唔識自動熄機?

玩玩下手提直插落dock玩console會lag
同埋插dock玩緊抽出黎手提有好細機率出error彈返出主畫面,依個我試過一次

抆出黎太熱嘅話會hang 機
唔好意思,新手一問,如果另外差電的話,係咪用普通電話差電器/ 尿袋駁 type C 線就OK?

唔洗差住玩既話都係既
但起碼都2A output啦

5V3A USB駁TYPE C一路玩一路叉都仲叉得起

2A就唔知喇

原來咁高學問 我買機果時老闆話落黃金買一條TYPE C 就OK
最後買左條百幾蚊既快線,今晚番去睇下咩速度先

睇返上面張圖就得
C to C without USB-PD,switch食到5V2A
A to C 1.5A/2A/2.1A/2.4A,switch只係食到5V1.5A
要C to C with USB-PD,先係best case

其實點睇支援USB-PD?

個火牛支援USB-PD都會寫明,張圖都有畀一堆例子
2016 Macbook Pro AC adapter, Google Pixel phone AC adapter
市面上暫時都係好少火牛support USB-PD
唔好意思,新手一問,如果另外差電的話,係咪用普通電話差電器/ 尿袋駁 type C 線就OK?

唔洗差住玩既話都係既

2A就唔知喇

原來咁高學問 我買機果時老闆話落黃金買一條TYPE C 就OK

睇返上面張圖就得
C to C without USB-PD,switch食到5V2A
A to C 1.5A/2A/2.1A/2.4A,switch只係食到5V1.5A
要C to C with USB-PD,先係best case

adata 條線而家好似係最快,食到5A
唔知fifa18連唔連到線呢 如果有pokemon 牧場物語同連到線哪fifa 實狗衝

唔洗差住玩既話都係既

2A就唔知喇

睇返上面張圖就得

舊電有寫支援咪支援

Macbook 2015 usb type-c牛唔知係咪usb-pd
5/11(木)、『真・三國無双8』の続報を公開します!

偶數,奇數,神作!
5月冇GAME出唔洗洗錢
5月冇GAME出唔洗洗錢

要練好孖車一個月都搞唔掂
Sony有新手提機?
Sony有新手提機?

用DVD既手提機我唔睇好囉
Sony有新手提機?

source?
Sony有新手提機?

source?

機界x種個post
Sony有新手提機?

source?

機界x種個post

講D野模稜兩可,而且最重要係電,Switch 4310 mAh行WiiU level都係得三個鐘
所謂PSE行PS4 level可以行到幾多個鐘,又要用幾大舊電
Sony有新手提機?

source?

機界x種個post

扑鳩左睇唔到
Sony有新手提機?

source?

機界x種個post

手提機用光碟即係好易死reading head
Sony有新手提機?

source?

機界x種個post

手提機用光碟即係好易死reading head

CHOK一CHOK就HANG
慘, 一頁都未吹完已經比人打臉,陰公

咁快散場

咁快散場

果 d真係流到呢...

咁快散場

果 d真係流到呢...

睇垃圾gay界新種不如睇我艾倫仲好啦
手提機用DVD個直徑仲晒位個switch喎

咁快散場

果 d真係流到呢...

你是咪舊登個艾倫

咁快散場

果 d真係流到呢...

你是咪舊登個艾倫

你指淫賤走位果個?

咁快散場

果 d真係流到呢...

你是咪舊登個艾倫

你指淫賤走位果個?

含撚龍個frdxbox360年代啲sony 打手
其實插火牛玩舊電會唔會好快玩完?

唔會

咩年代 仲問呢個問題

記得新機落地叉8粒鐘先好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞