[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

個demo玩完教學最尾個關
要帶住個波入樽

玩完試玩版即科水買完全版無懸念
多講巴打推介
我之前睇圖以為係PSP或手機個類物理game
唔知係剪野合作玩法

我都係,同女女玩笑死
$120 好似有45關都好抵屌
另外果隻職安真漢子其實都有DEMO可以玩
都係同女女玩完之後笑到GAP GAP聲
所以可以試左DEMO先再決定買唔買
我咁岩有FD 買左所以唔駛買

呢隻就算我上網睇片
我都睇得好歡樂
我覺得有時啲Game真係唔駛搞得咁複雜
玩玩下出現依個係咩事?

叫你長按power 12秒熄機
玩玩下出現依個係咩事?

但我玩緊 點解要我熄機?
玩玩下出現依個係咩事?

hang機啫
發覺handheld時右邊joy-con有啲鬆鬆地 google "joy-con wobble"發覺都幾多人有呢個問題 依家好煩惱諗緊換唔換機好 唔想無左個啲game save

我等佢有backup save先

同埋有冇得唔搞我部機 淨係換制

我兩邊都搖搖地

我左邊個手制 唔使禁後面個制都推到出黎

據我所知 joy-con或者主機個扣都有可能係出事位 建議搵另一對joy-con插下 就知問題係邊 或者如果得一邊有問題 就自己部機兩個joycon對換咁插都試到

要帶住個波入樽

多講巴打推介
唔知係剪野合作玩法

我都係,同女女玩笑死

Switch需要更多呢類較創新玩法既合作game
有時真係唔需要整到咁靚既畫面
Snipperclips畫風好簡單但角色表情幾生鬼

岩岩又玩左十幾關 好好笑
佢出多啲呢類game我一定買
玩玩下出現依個係咩事?

software hang掛

Windows到依家都會藍畫面或強制升級系統啦
就算唔係用Windows都唔包唔hang機
iOS近年都hang多左啦
發覺handheld時右邊joy-con有啲鬆鬆地 google "joy-con wobble"發覺都幾多人有呢個問題 依家好煩惱諗緊換唔換機好 唔想無左個啲game save

我等佢有backup save先

同埋有冇得唔搞我部機 淨係換制

我兩邊都搖搖地

我左邊個手制 唔使禁後面個制都推到出黎

據我所知 joy-con或者主機個扣都有可能係出事位 建議搵另一對joy-con插下 就知問題係邊 或者如果得一邊有問題 就自己部機兩個joycon對換咁插都試到

metal on plastic
會係 metal 爛先定係 plastic 爛先

要帶住個波入樽

多講巴打推介
唔知係剪野合作玩法

我都係,同女女玩笑死

Switch需要更多呢類較創新玩法既合作game
有時真係唔需要整到咁靚既畫面
Snipperclips畫風好簡單但角色表情幾生鬼

岩岩又玩左十幾關 好好笑
佢出多啲呢類game我一定買

有時同fd即玩
呢類簡單操作game最好
同炸彈人一樣即教都即識玩
想問如果2players 係咪可以一人用一個完整手制
個個joycon好似好難渣手咁

好 唔該
請問你地係咪通常用sleep mode黎off 部機, 定完全off 左佢?? 我係一時時, 除非玩到一半
請問你地係咪通常用sleep mode黎off 部機, 定完全off 左佢?? 我係一時時, 除非玩到一半

3月到依家未熄過

3月到依家未熄過

等陣爆炸
想問下巴絲打們 PRO 手制值唔值得買 ? 而家大概幾多錢 ?
定係買多 set joy con 好 ?

想買多個手制同男朋友一齊玩 Mario kart ,
用 joy con 一人一邊太細太難渣
過多個禮拜考完試就出機
想問下巴絲打們 PRO 手制值唔值得買 ? 而家大概幾多錢 ?

如果間唔中會同其他人聚/開Party 就買joycon啦
過多個禮拜考完試就出機

______

瞓醒無人開Post先開

我有買呀, 我係為左唔需要返到屋企再砌個手制出黎, 拎個pro制出黎就玩得, 拎部機出街又唔使砌返個joy con落去, 方便好多
過多個禮拜考完試就出機

______

瞓醒無人開Post先開

扮基食女
https://www.youtube.com/watch?v=uQ3PiHniWDE

搶小朋友市場
人生第一部遊戲機

兩隻配色都好靚
過多個禮拜考完試就出機

______

瞓醒無人開Post先開

扮基食女

上面張圖真係along?
真基定扮基?大爆菊知唔知
話說點解冇乜人討論rime

我有買呀, 我係為左唔需要返到屋企再砌個手制出黎, 拎個pro制出黎就玩得, 拎部機出街又唔使砌返個joy con落去, 方便好多

拎部機出街再拎多個Pro掣會唔會太多野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞