[Switch/3DS集中討論] Switch孖車已出; Minecraft 12號 (33)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
fb見到個2340機+自選2隻game+128貼同98機套
game比出面個價高少少,孖車都要398
睇落好似屌得落,但諗諗下又好似屌唔落
屌唔屌好

老任都估唔到Switch開賣會全球咁熱賣
經過兩個月嘅生產線調整
嚟緊嘅供應我相信應該會充足
再加上頭兩個月都消化咗唔少嘅需求
又唔係必需品
貨量嚟緊應該會水浸
香港賣機嘅鋪頭又做唔到地產霸權果種壟斷
一間走貨,其他鋪自然要落價
問題只係
你認為為玩早嘅時間
值唔值俾呢個Premium
冇話對或錯
只係價值觀嘅問題
火牛
有冇人一齊地底探險

I swapped my gray joycon shells with yellow ones from China
https://www.reddit.com/r/nintendoswitch/comments/68yyu5/_/
想問下你地係日森買野係咪都係揀貴啲果個運費選項
我揀平果個,4 月 28 發貨 MK8D,佢預 5 月 4 至 8 送到,心諗都可以啦多數唔會 last day 先到,依家出左貨睇返 tracking 佢預 5 月 8 到 間公司 Apex 又唔熟 下次都係揀返貴啲果個算
我揀平果個,4 月 28 發貨 MK8D,佢預 5 月 4 至 8 送到,心諗都可以啦多數唔會 last day 先到,依家出左貨睇返 tracking 佢預 5 月 8 到 間公司 Apex 又唔熟 下次都係揀返貴啲果個算

廢架,成日放件貨係座頭叫保安代收

對上一次買野果陣好似仲未有平果個選項,今次諗住都係有平揀平,下次就未必了
想換 new 3ds 彩色掣同埋 neon yellow 殼會唔會重口味咗啲呢

屌你老母

對上一次買野果陣好似仲未有平果個選項,今次諗住都係有平揀平,下次就未必了

狗也不屌,比貴少少DHL又快又有保證

I swapped my gray joycon shells with yellow ones from China
https://www.reddit.com/r/nintendoswitch/comments/68yyu5/_/

我又走執換吓先
順手搞搞左手掣個問題
新嗰個體驗版game係咩黎
唔識睇日文
https://www.youtube.com/watch?v=ly1l2jRcvjs
【公式】ブラスターマスター ゼロ ー Ver.1.2 紹介映像
GunVolt同Galgun又亂入
唔識睇日文

Blaster Master zero
之前巴打話幾好玩
E3 2017 Press Conference Dates And Times:

Saturday, June 10

Electronic Arts -- The company's EA Play event begins at 12 PM PT / 3 PM ET / 8 PM GMT.
Sunday, June 11

Microsoft -- 2 PM PT / 5 PM ET / 10 PM GMT
Bethesda -- No specific time has been announced yet, but it will be during the evening
Monday, June 12

Ubisoft* -- Early afternoon (based on last year's timing)
Sony -- 6 PM PT / 9 PM ET / 2 AM GMT (June 13)

As for Nintendo, the company has confirmed that--like last year--it will not host a dedicated E3 briefing. However, it will have a presence at the show, details of which will be revealed soon.

任地獄又比人屌打
收工想買部同女朋友玩
1)想問下買日版定其他版好
2)同有咩配件要買,例如pro手制
3)如果要係TV或者電腦玩有咩要買,係咪盒裏面都齊哂
4)type c線係叉電用?洗唔洗買
5)買孖車連機加pro手制要幾錢左右

利申 人生第一次買家用機玩 以前窮丁無錢黎玩,依加想完夢玩下。麻煩巴打解答
唔識睇日文

Blaster Master zero
之前巴打話幾好玩

好似話HD rumble做得幾好
收工想買部同女朋友玩

利申 人生第一次買家用機玩 以前窮丁無錢黎玩,依加想完夢玩下。麻煩巴打解答
收工想買部同女朋友玩

1)行
2)無
3)齊哂
4)唔洗買
5)其他人答
https://www.youtube.com/watch?v=ly1l2jRcvjs
【公式】ブラスターマスター ゼロ ー Ver.1.2 紹介映像
GunVolt同Galgun又亂入

見到Gunvolt即刻好想買隻game
收工想買部同女朋友玩

1)行
2)無
3)齊哂
4)唔洗買
5)其他人答

記得跟機得一個火牛
係用黎插DOCK
要插好HDMI線先有畫面出
收工想買部同女朋友玩

1)行
2)無
3)齊哂
4)唔洗買
5)其他人答

呢部撚係家用機
老任幾時先肯解決手提MODE唔熄機直插DOCK玩會LAG機呢個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞