《薩爾達傳說 曠野之息》自由討論區及前傳、續集等候區 (2)

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
唔識盾反係咪唔洗打平原之塔d守護者
唔係,master mode鐳射光有delay,正常玩master mode都唔會下下反
不外乎古代箭射眼或者削做人棍
未玩M MODE, 想問昰怪會回血係幾時?
受傷十秒後? 二十秒後?
買左年幾..呢幾日的起心肝玩到過左四神獸..唔想爆機..冇DLC...決定放低下去煲WITCHER 3, 之後先番黎重玩大師
開放式世界RPG係咁, 不過我會試爆咗主線一次先
冇計過
不過肯定冇20秒
我估5秒左右
每隻怪都唔同, 細怪停止受傷後~5秒, 人馬~10-15秒
玩普通mode 一半走去玩大師mode 嘅話,再返去普通mode 會唔會無咗啲save?
唔會 2個分開的
呢個真係應該無人知,就算其他驚可以,到時Zelda 唔得就老點左你,真係驚就等到其他人試左先
botw唔係跟部機個語言架咩?
新作中日分開係咪真事
之前買落日區卷係咪買唔到中文版了
係 中文版要去返香港store買

同埋隻無雙係鄧光榮出既
本身都冇得用d券換
M模式大佬回血快唔快? 四隻神獸同最終卡農...
使唔使準備好多武器去打?
水同雷快,因為佢地成日走
風就睇你打法,狂射佢就唔會回,射眼流都會畀佢回到少少血
火就唔會點畀佢回到血,狂打佢就得
最終都會回血,但最終戰唔使慳道具鳩射亂用箭都得,所以回血冇影響
最煩係導師同dlc水神獸
導師分身一邊回血一邊磨你
Dlc水神獸得10支箭
master夢幻水加農仲難打過電加農
我3血開始囉古代裝
原來隻守護者咁鬼易打
今次乜bug都無用.剩係打雷龍搵錢
其實好9易打
佢有腳果隻.就斬柒晒佢隻腳
然後就好似平時咁打.射眼.猛斬
當佢面對你時.就停手再射眼不停loop
用啲小守護者跌嘅裝削腳有奇效
開始打M, 死得好快好多次, 一開始打第一隻哥布就死
之後諗住去偷武器用被發現被圍死

無武器好慘...
master mode咪又係咁反
佢delay咪反空收盾果刻再反多一次
省裝省時間
我係靠落石火燒咁打,反正開頭嗰堆裝你都殺唔到幾多隻,不過基本上係盡量唔打,直到去到第一條村買忍者裝
Master mode 想拎好d既武器
要飛去執天上面既箱
大師英傑之詩打幻影限裝兼會回血都頗難打
斷斷續續打咗成個星期至過到

戴住面具入城搜括一轉就掂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞