《薩爾達傳說 曠野之息》自由討論區及前傳、續集等候區 (2)

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
DLC 點都要經 eshop
用時停射跪佢係真係騎唔到的,要再補多箭。

或者飛上去直接騎都得。
要練下上背先, 基本上一去就換蠻族衫同攞把92攻獸神大劍同佢洗背...
我都係敢打白銀唔敢打人馬
白銀我會清哂其他怪先集中打
圍爐會會雷劍分一分開佢地偷幾秒跑遠少少再打
打完發覺下位人馬比白銀怪易打...
不過你要熟基本閃避技或者射得準

打緊紅毛同白毛, 不敢挑戰白銀人馬住( 唔係打M, 所以唔會見黃金)
其實全部野一樣 係厚血d痛d咁解
你打到頭2款 就打到白銀
你怕既食足榴槤 3級防就ok了
自己中心MAP技係咪白毛對上先有?
未見紅毛用過...
果招好似避唔到, 試咗左右同後跳都中招, 成日收唔切刀走逼住硬食...
可以盾反到,不過我做唔到
插地大爆果招?
預備動作好明顯
會舉住兵器一陣蓄力
舉住盾等佢插到落地至㩒A盾反
無把握就跑遠啲都避到

反正跳插果招要臨到地㩒比較難捉少少(但範圍比較細可以走位)

插完就係用箭洗面嘅機會
尋晚無意之間用時間停止器,整停啲騎緊馬嘅豬豬,笑死
覺得騎住個電單車喺地圖上面亂咁開都已經好正
想問下總數120個神廟係包唔包dlc?
唔包,DLC 神廟另外計
「災厄啟示錄」出咗 demo,有興趣可去 eshop 下載試玩

https://store.nintendo.com.hk/70010000034768

反而覺得電單車要禁住制先向前行唔方便 都係鍾意騎馬
down緊
咁突然
Down咗落嚟試玩
無雙玩法唔係好啱玩 打到好攰
打打下揾到隻呀哈哈

點樣先觸發到bullet time?連競技場隻人馬都打唔贏
空中拉弓 ? 定係講緊完美閃避
各位,我要消失一段時間,feel free 繼續討論。

因為我打機好慢,一邊打一邊上嚟肯定被人劇透哂,為咗保留最基本嘅遊戲嘅體驗,遲啲先見了。
食野既效果係咪無得疊加?
姐係加完攻擊唔可以加防咁
定係純粹佢無show
完美閃避
「災厄啟示錄」出咗 demo,有興趣可去 eshop 下載試玩

https://store.nintendo.com.hk/70010000034768

Down咗落嚟試玩
無雙玩法唔係好啱玩 打到好攰
打打下揾到隻呀哈哈

手動引用5重

劇透5重啦識唔識規矩
唔係個個都玩咁咁快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞