《薩爾達傳說 曠野之息》自由討論區及前傳、續集等候區 (2)

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
無得疊,直接取代
如果本身加3攻,食加1攻
會變加1攻

本身加攻,食加防
就會無咗加攻

但係加氣 / 黃心係唔影響嘅
所以可以食 + 20黃心,+兩圈黃氣
再加 3攻去欺負 Gannon and his friends
咁蠻族服既加攻同食物既加攻會唔會疊加?
唔可以
有蠻族服就唔駛食加攻
最後問暊, 古代裝加攻既古代武器係咪只係指個名有古代武器四隻字果D?
守護者系列同M劍唔計?
其實希卡之石係咪可以當av啲時間停止器咁用?
時停啲女村民跟住狂屌佢
解鎖果一刻就解放積聚嘅快感
瞬間高潮
但係得幾秒貨仔,要做快槍手
屌 咁都俾人劇透
你癲撚夠未
人馬單對單,用時停小心慢慢打都得,圍爐班仆街成群衝過嚟,仲有有一隻勁野混喺入面,有時打到7國咁亂,打完啲素材都唔知飛左去邊
我今日就係打打下發現無左加攻得返加防先知
唔係會吉唔入嫁咩
通常新game實體個價大唔大機會有升跌
如果唔大機會薩爾達無雙我買eshop算
咁樣等於X舊石頭, 停止咗你打落去都係噹噹聲就知連空間都凍結埋...
隻demo都好長下幾多野玩
想問問,巨大古代核心係咪無得刷?只可以開箱拎?

btw, 巴打過劍之試驗初中頂用咗幾耐? 我卡咗頂級成日,最後放棄參考youtube 點過。
我都想知,專登買咗套,無晒啲錢,成6000蚊,仲要刷一刷古代八爪怪
咁都可以聯想AV情節,巴打係咪好需要?
仲差成七粒古代核心先夠升晒全套...
要去一趟東邊小島刷武器先, 唔係無武器打守護者...

獸神武打守護者好浪費...
八爪魚守護者?
用盾反咪唔駛浪費啲武器
打埋腳會多D素材丫嘛...而且我盾反技術麻麻.....尋晚打完一輪D盾全部爆晒...
如果玩到冇野好玩就去複製武器
整一倉獸神劍/大劍
我盡量唔用BUG去做任何野....除咗重玩劍之試練之外
好睇多唔多人炒,基本上大作都會炒,炒高幾多就答你唔到,不如你直接打電話去舖頭訂既話睇下會唔會有機會唔洗食炒價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞