11.19 Shirobako 白箱 香港上映

1001 回覆
182 Like 8 Dislike
有冇咁好睇
不過長沙灣係賣緊 $45 ...

希望最後一場唔係一大堆細路入去睇叮噹咁既款就好。
唔會
真係2刷先有味道
第一次睇見佢重覆番啲橋其實有啲扣分,後面又心諗咁快完。
一季咋喎
不過水島有idea寫第二季我都唔區
趁而家睇埋TV先,之後真係再上可以二刷,觀感一定好唔同
2季度(cool)同第2季(season)既分別
好消息係今次劇場版有出原畫集!
https://paworksshop.jp/shopdetail/000000000232/20/page1/order/

壞消息係就算加印都係 7 月已經賣完。
頭先睇德福最後一場 套戲幾好睇
但tv幾年前睇落 堆人都唔太記得邊個打邊個
Yes,橫跨兩個播放季度但係都係同一季
好似好少見人計兩季
我二刷果場,連堆我一行四人都係得十個人…
不過聽講今晚最後一場爆到一個位都無剩,個個都死線戰士激死喵森
我睇星期四首影嗰日,計埋我應該有十個人。
之後星期日二刷,今次仲衰,計埋我應該唔夠八個人。
係上個星期日去長沙灣三刷時,就真係見到無乜位剩啦。

可能真係等鬼滅頭一波過左 d 人先轉睇其他野掛?
睇完巨人先
煲緊希望趕得切之後就睇
我都係deadline Fighter
鬼滅都係今日先睇
不過白箱今日都係得10個人到
原因真係唔知
我之前睇成場得4丁友
一刷是優先場,應該是上限的7成半人
到二刷星期六7點半,連我一行四人都得十個八個人真係心都寒埋
今日除了德福都是上班時間啊,平日上班時間咩電影都少人的了
今日德福MCL7點半爆到一張飛都無剩
我星期日去其他場睇都有20個左右
可能平日無咁多人睇
電視無播過。
成年人以為呢套係細路仔卡通。
約人睇戲,睇動畫/卡通?係咪睇鬼滅呀?

完。
其實我一向建議用季和期來區分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞