11.19 Shirobako 白箱 香港上映

1001 回覆
182 Like 8 Dislike
唔小心負皮,仲有 love letter 果首好正,買曬cd
白箱係少有我買齊,同埋係全部歌都啱聽既 CD

通常都係一隻啱一隻唔啱,美其名話唔同風格,其實即係豬頭骨 ...
Fhana

is fhána
聽日睇
個社長問:你唔係諗住張約無簽到,得口頭約我就無COPYRIGHT下化

跟住被人大返張約有寫A委託B做下請,B有責任按日程交貨,唔係就A或B有權單方廢約
社長想推,貓森就話問過作監完成過4張畫,成個日程爛到爆
宮井楓仲攞埋錄音出來
冇問題 佢講好快 我聽唔明姐
個社長問:你唔係諗住張約無簽到,得口頭約我就無COPYRIGHT下化

跟住被人大返張約有寫A委託B做下請,B有責任按日程交貨,唔係就A或B有權單方廢約
社長想推,貓森就話問過作監完成過4張畫,成個日程爛到爆
宮井楓仲攞埋錄音出來

寫錯咗
唔係下請,果個係元請
個紋身真香
呢幕on9
強行殺必死
重溫完TV版就去二刷

原來已經差唔多6年當年仲讀緊U
其實我覺得宮井楓呢個角色交比興津由佳handle好過
總務個氣勢冇得輸
但又好難叫得佢郁
果間titanic公司係咪平岡介紹過既濕鳩外包公司,呢間上位仲要騎住武藏野果下真係笑左出黎,劣幣驅遂良幣。
明明係4年後新故,點解我好似睇緊總集篇?

序幕影住架車,中段唱歌,好有少戰feel
死 點解 我同你地睇法唔太同

睇過動畫版 都覺得呢套電影版好睇

可能因為我唔記得左動畫大部分劇情。。
無話唔好睇嘅 只係無驚喜姐
覺得好睇同失望冇衝突
套劇場版我都覺得好睇,但故事上真係失望
我就一路睇TV版都唔記得啲人...
今次無溫習去睇劇場版,淨係記得幾個人同依稀記得劇情...

睇完嘅感想真係大雜燴再走一次TV版簡略流程
說明少好多,共感少啲
我估唔係, 佢果句日文似黑道用果啲, 應該neta 黎
係玩野啫,扮黑道講數 ...

類似咁既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞