[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Grant opt out係咪有得簽佢 想要
總決賽系列賽,庫茲馬主防時,熱火球員命中率僅為24%

在今日結束的總決賽第六場中,湖人以106-93擊敗熱火,系列賽大比分4-2奪得總冠軍。

本場比賽,湖人球員凱爾-庫茲馬出場22分鐘,4投1中,得到2分1籃板。

根據NBA記者Ohm Youngmisuk的統計,總決賽系列賽,庫茲馬主防時,熱火球員命中率僅為24%,其中吉米-巴特勒7投2中,命中率28.6%。
出現喇出現喇
唔講salary cap先
呢隊湖擺ingram落去發揮到啲咩
配雙星 插件嚟計 kuz>>>ig
點解咁多湖迷ingram
R哂頭
牛波羅b
只服我羅
有kd既硬件
我羅>>>>>>all YC
發唔發揮到一件事
kuz > ig 又另一件事
咁點解當初要屌唔留ig 留kuz
要養成下個Franchise player重要過冠軍?
你覺得ig做到哂kuz做到嘅野咩
dlo and bjai ?
講真 古狗柒係上黎唔係講笑
咁都無解
咁harden, luka, dame 同早兩年kyrie
呢啲算咩
屌唔留ig留kuz既我諗個陣10個comment內已經會有人駁翻佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞