[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
雞塊極睇重mpj
佢就係天份唔高,都去到呢個高度,好apperciate 。
不過可惜,唔識做人。 睇下佢造化, 今季係好好既教訓啦。
KCP
真 仲有未傷前嘅女人
或者都要接受DG會留湖
手感呢D野冇得強求既
何況數據上佢又射得唔差
KUZ仲YOUNG比佢操多季睇下咩情況
邊度有得buy
Deng份毒約仲未完
佢啲守波同finishing 愈黎愈差.. 唔識形容
艇佬係全美職業運動老細入面 最有錢
有晒CAP油王都冇用
豪華稅我地都比得起
green係炒太多wide open觀感上扣哂分
古同兩星撞位其實唔多時間俾到佢操
係咪KI
其實行人唔錯
不過如果RR9保持到可以比RR9上
KCP其實PO發揮得唔錯
場均上雙~屎綠就...

我反而覺得可以補個單打到的鋒線~守到波最好
green 炒還炒,起碼都叫停到波,,,,,DLLLM KUZMA 畀jae crowder fake低..
守波無咩問題,係finishing 好撚差
原班人馬衝多年其實都唔大問題
LBJ話就話退化 睇完佢FINAL STAT真係得啖笑
DG 雖然3分唔穩定 但防守真係做到野
反正成隊氣氛同化學作用唔差 睇返隔離隊艇
你要博2連就唔可以留

佢今季已經露晒底,見到佢掂波就驚
好似mk仔打街場咁 亂咁黎

佢有價值係因為佢仲係新秀約
搭佢加DG去換野對湖係最大效益

如果留佢都下年新秀約完 俾你會開幾多俾佢續?
你預咗有好似nky on9隊托價,但佢嘅能力比上不足比下有餘,唔係非留不可,到時只會換空氣
問下油雞有冇興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞