[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
其實尾3張圖~
放古狗不如放KCP/AC
古狗雖然睇得出佢真係好有心想去守波
但成日TO
湖人的奪冠商品
販售開始後12小時內
販售數量就已經賣超過了 2016年騎士奪冠商品賣了30天的數量
然後 之前的奪冠紀念商品販售數量紀錄 就是由2016騎士保持的

頂帽真係幾正既
女人家下諗緊乜
原本佢唔想拍占士 先唔去湖
攻防一體
差組織力姐
比錯負評
由佢地組隊果日 超憎啞仔同女人
佢交到功課既 同pg相比既話
不過佢去邊隊都要做大佬就難d囉
冇大佬格又要學人做大佬
喺刺同龍拎champ個原因係有老將做大佬處理曬所有locker room既問題
佢就拎撚左2個 fmvp當正自己真係大佬咁
攻咩防一體呀
今年露哂底....
G7 最重要一場第4節0分.... 全場14分..低命中..
只係依一場已經證明到佢唔係進攻頂級者...
女人可以去到邊
唔係比艇玩鳩湖
湖都唔會執到咁多冇人要又好用綠葉既
正常啦
洛杉磯同克里夫蘭個market爭九丈遠
加埋LBJ既威力
所以Rr9 更加值得湖迷尊重 佢很等湖人等咁耐 仲記得開季前訪問 休季一直等湖人電話
經過今年佢可以話完全無望成為第一人
成個態度已經比人睇唔起
除非佢肯努力去改~等大家改觀~但似乎難啲
即刻買左件rr9 jersey
不過有無巴打講下點睇真假 驚代賺中伏了
買左rr9 球衣
佢第一個FMVP 其實仲衰過IGGY個個...
IGGY 係每個play 俾人TIE /超都即刻企出黎追平個種..
+埋守RMBJ 加持 先有FMVP...
佢隊波坦白講個年個時佢除左守RMBJ之外真係睇唔出佢有咩特夠..
講overall 俾TD都冇問題...

打勇又打得返CURRY + GREEN既勇
我諗個年轉左做76人一樣贏到
就算冇rmbj加乘
LA個market本身已經贏緊九條街
Last 個場真心7撚到仆街。但overall 我覺得真係頂級。
Btw 唔黎湖話,希望下佢7多幾年,唔好復仇
迷占冇罪
d人一直拎rmbj同kobe比較又乜又七,依家入埋湖人皆大歡喜啦
唔黎湖人最好沉多幾年過埋prime time,之後俾人當人球踢黎踢去
真係頂級就唔會G7打到咁.... 頂級要講埋心理上頂級
佢要為自己正名返....
坦白講戰術會影響 但同一個戰術之前交到功課但突然最重要關頭失靈
係衰球員自身多...

都係個句你試下rmbj G6 G7 重要關頭全場14分 第4節0分..
衰尻埋波返屋企
我諗佢已經直接downgrade 做地底泥
唔會有咁多人幫佢講好說話..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞