[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
換條毛返黎?

佢人工咁鬼平拎出去換mpj定herro?
當人地個gm係mj咁弱智?
grant 都要唔到點解要到hield?
hield好似都好撚貴
覺得佢離開巫師 會好好多
果時有ff過 21年黎湖 點知續多2年約
已經黎左
影緊相

搭野加pick 換人呀 醒目
https://youtu.be/gQIKf--9_UI

猴的第二人生
華哥不嬲講d野都好fd下 當人地on9
Dg+古 trade唔到個好號位都係哂氣 湖人最缺都係呢個位而當簽唔到人湖人就係搵大摩頂4號 推古打3號位客串 何況古防守進步左 進攻範數可以練 即管俾多季佢囉
grant rfa 湖無cap簽 一定先簽後換 塊彩你都傻
加上塊無左份30m既約 一定留佢 唔洗諗
hield而家同kings 不和 一直想走 交易價值唔算好高
hield 大約24-25m 湖要match 一定有
DG COOK KUZMA 加埋都21 22M 可以換得 加多個28PICK 睇下得唔得
唔得就算
我就no la
起碼要加多隻murray/jokic先再諗
古狗 真心唔建議留
佢得返一年新秀約 出年就要續 趁有價好換啦
同AD FOJ 撞晒位 無乜機會比佢進步 球商又低
換條毛返黎?

佢人工咁鬼平拎出去換mpj定herro?
當人地個gm係mj咁弱智?
華哥不嬲講d野都好ff下 當人地on9
Dg+古 trade唔到個好號位都係哂氣 湖人最缺都係呢個位而當簽唔到人湖人就係搵大摩頂4號 推古打3號位客串 何況古防守進步左 進攻範數可以練 即管俾多季佢囉
DG+古狗換LAVINE
因為佢植過一次只係前額 整低左條髮線
中間位果時冇禿就冇整 結果而家條髮線仲kepp到
但頭頂就甩到乜咁
古加DG 拎出去一定有人要 不過睇下換到乜返黎姐
下下都話唔得 唔撚洗交易啦 而家又唔係叫你用e兩隻野換d星返黎
+埋個pick 換下d正常人姐 唔係太難
搭ad定奶共?
不過以湖人既人情味 +女老闆 咁中意古狗 唔洗諗 下季一定仲係到
DG 都7成留隊
比多隻Mcgee同pick 換到我都濟

其實簽rose 有無得諗
意粉佬係okc打4號位多 鋒線位都係俾人爆到7彩
睇下球隊名單有咩人啦
下下都話要留 睇死你都係D YC撚
dg + kuzma + cook + pick + ab0(sign and trade)
睇過OKC 波 打4號位都okay
黎湖既話 打小球陣容 可以ad 5 佢4
平時做第6人啦 中產簽到 都算執到寶
佢e種球員出去簽過15m都得
DG COOK KUZMA > hield 完全唔抵..
DG 衰極有防守... 3分一時時...數據反應左
KUZ 仲有進步空間...3分再穩再好..防守進步好多...
cook no comment...
hield 又貴又唔係真係好勁...防守又差..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞