[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
不了..一個防守好..一個負防守...
問咗
紅撚 防守真係差到咁咩 but 一換一 nop都唔肯啦
實比人追住黎打果個lv黎
淨係身形對抗性已經輸蝕,仲要體能麻麻
可能係beal
所以而家犯規打佢邊都得,一打頭頂即著火
例子
duncan robinson 防守優勢 > reddick (身高優勢)
(兩個防守都係屎) 3分我當差唔多
當你睇到duncan robinson 場場俾人捉出黎雞姦既時候
你換個reddick 又老又矮 又慢 分分鐘人地D role player都打爆你
不過湖人 3分真係好撚屎 唔搞下佢 都幾麻煩 人地下下玩收縮防守 賭你唔入3分
都要有毛先植到架,無理由帶假髮打波架

其實全光都ok la, 硬係要留幾條毛仔,同d 老坑一撚樣
下年keep返 Rondo,猴,KCP
簽返 AD,AB,表弟,waiters

古 + Green 拎去trade 隻真3D
再用底薪簽D痴冠老將

咁就perfect
如果跟Forbes估值嚟計
大飛老闆副身家差唔多可以包起全聯盟

合同戰士
duncan robinson 防守都好廢下
紅撚36歲喇
佢d 3分好好j
黎緊呢年湖唔係應該仲有個 MLE簽人咩 個MLE有幾大
有咩3d揀
全額中產 9m到啦
現役最勁係唔係Covington KCP Klay
上年最正係塊出個受保護首輪就執到grant
同埋溜馬 收pick 接埋T.J. Warren
大腸真係
所以唔好換...
DG >>>>>>>>>>>> reddick 防守
reddick >> dg 3分
仲未講DG有冠軍經驗 同DG 守到1-2號位..
reddick 分分鐘連人地後備第7第8人都可以打爆佢
Beal更加唔洗諗
KLAY 女人 COVINGTON
JBROWN 都唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞