[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Diu fake
字母哥tier2 都拎最佳防守真係笑死人
DG防守係幾好,好似有數據話佢在場對手既得分同
佢落場既相差幾遠,所以佢值錢係在防守,
但古狗,講真攻不強守不穩
禿
季中就係成日望佢返彈
都係諗辦法送走佢啦
2018知道詹狗會嚟,完全唔覺得佢仲打到什至拎到冠,
點知19又嚟左AD, 但都係冇咩信心,快艇又睇住
湖人嚟咬,我地要咩球員佢地就搶咩
終於嚟到今日奪冠真係好爽,最爽係嚴重打臉19啞狗,
當初同湖傾合約時扮晒野,想整散我湖,仲有個女人,
唔止一次話想嚟湖人,點知留隊雷霆,呢兩個仆街
真係唔想佢地有好下場
唔好再拎啞狗同詹比,啞狗連2萬分都未有,過到KD先啦
啞狗好似今年先過1萬分
近幾個post都係圍繞點送走古同靈堂
係湖人角度當然係趁廢老仲有貨繼續玩即食,但係好心啦,講到依兩件咁廢,又想換到好野,邊有咁大條水魚,仲要ff塊依啲未來幾年同岸勁敵肯同你收你口中既垃圾
無pick無yc,點會換到個20分以上又有防架
我湖忠臣
今季防守rmbj 直頭>可愛
真攻防一體
數字可以證明,在格林上場的476分鐘,湖人勝過對手148分,在他待在場下的436分鐘,湖人輸了14分。最明顯的解釋是不管他的投射如何,他都是一位優秀的防守者,但其實最大的差異在於進攻。格林在場上的時候,湖人每百回合可以得到121.5分,但格林在場下的時候,每百回合只能得到107.5分。

DG最大問題係成日射失空檔
但佢又未到真係咁差
就算真係留隊都OK既
下年占應該會opt out重簽
有機會組三巨頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞