[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
講真廢老應該都想衝第五冠,同埋佢大把錢降價俾隊波簽人好似仲好
PP條廢老成日以為自己係Kobe占嘅對手,明明差左幾個級數
最正路
唔好太高估古啲守波 你睇佢係極容易比人draw foul 因為好多時佢腳步追唔切就夾硬黎守 佢係好勤力積極守波我都讚過 但守波既技巧上絕對唔係好
廢老點會主動降薪
成日送3+1 進攻唔洗講 走步 帶波撞人
傳波 鳩到震
咪再印象流,呢個post 都有數據顯示登子進攻防守都算tier 1 雖然唔鐘意佢,但佢都有進步
傳波多左好多靈感傳波成日傳埋啲大家估唔到既highlight波
d反古個個阿叻咁
Green條垃圾換到我都好想換走佢,古又係唔上唔落見晒頂,踢走都唔可惜。 問題係你知我知單眼佬都知,邊個gm會咁睇唔開放件assets出黎同你食兩件垃圾

唯一可能係向雷呢啲準備重建嘅隊埋手,搏佢地睇中佢兩張一年約可以清走,佢兩條友個trade value 就係得咁多

唔係唔想放佢走,問題係冇人要
女人由all rounded star慘變3d
話晒都同熱沾打到你死我活
登子大隻左之後你就算高過佢食佢都唔係咁易
如果中產9m 簽到 Bogdan Bogdanovic 就最撚fit
其實佢一入bubble同第1 rd嗰陣3分好準,係之後先成日炒
佢守高佬有1手 可能個屎忽夠大
Green防守有用 佢可能係到左生涯撞牆期先表現低迷,你見佢g6有返信心射,應該有得射返好d
唔放人走應該唔足9m
PG算唔算
Pg咪女人 全能star慘變3d
佢地命中率係低 但啱啱破咗宇宙勇入3分嘅總數紀錄
邊個來?
LaVine唔識?
zach lavine當年做新秀試訓

tier 2
咁多年前既事....
人會進步 退步既...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞