[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike

點解禁唔到grant
有冇啲咩18m咁上下又好正嘅
佢真係第三得分點喺Jazz打sixth man勁到
Terry Rozier
換ad 緊係狗衝啦 班yc撚 傻仔黎
ball 水貨 hart 工兵 ig我係幾中意佢 由佢中學已經有j佢 但真係佢先天不足 太瘦 有乜理由黎左湖3年 體重都無增過 罰球 3分都差 加上湖人唔撚識養新仔 人地一去nop 進步左幾多
換左對兩隊都好 湖可以衝冠 nop有未來
不過就算ig 點勁 都唔會夠ad個天花板咁撚高
猴,rr9,大摩,kcp都可以留
屎綠就點都要洗走佢
人地rfa 呀 屌你

果時想當ig係kd咁用
諗多咗
今季好多人都係簽底薪,有好大薪酬空間,但下年真係難搞

猴,rr9打得咁好,其實理應加薪比佢地
ad max,加薪留猴,rr9,簽埋bradley,再平平地簽番個穩定射手其實都應該夠,唔洗一定追第3巨
加上冠軍 一定引到人黎
大把三十頭同sidekick想黎癡冠啦
眉又會努力爭1st fmvp
以係佢湖最後一季 明星賽後先打得出有潛力 當然打得差 nop 直情唔會要你
但以當時佢地班yc既實力 咁既籌碼係最好既offer 同埋湖係賺左
4pick 就算啦 上年選秀細年 頭2pick外 其他都麻麻
ff
想要beal / LaVine
同埋反正湖占原罪 想要隻Crowder/Olynk呢啲陰濕仆街黎打狗
ray allen 都唔差 全盛時期
勁想要啞狗
BUDDY份約仲大過LaVine
唔洗諗beal 啦 佢好值錢
最唔明點解佢咁睇唔開 同巫師續左約
同lillard一樣 寧願無冠都要一世一隊
咁buddy 交易價值低過lavine好多
一黎而家buddy同緊kings walton不和 仲要打第6人 walton真係鬼才教練黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞