[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
講到尾
最尾個句先係重點

講真,可愛迷唔會好似太監咁搶口,少人反 or 少人反到佢hihi 好正常。
就係個個series俾人笑到依家話唔係clutch player.
關鍵腳軟咩咩77
所以可愛要為自己正名下..
不過唔該去第2隊喇..
湖唔岩佢
球星同超星既分別
有冇諗過係少人迷隻啞狗
喬治-卡爾:湖人明年還會更強,想想就覺得可怕

湖人在昨天的比賽里擊敗熱火,奪得本賽季NBA總冠軍。今天,前掘金主帥喬治-卡爾向湖人隊表示了祝賀。

「向湖人隊表示祝賀,對他們充滿敬意,儘管我還依然恨他們,勒布朗的表現一如既往地強勢,隆多非常棒,我也為卡魯索感到高興!」

「想到明年的湖人還會更強大,這真是太可怕了!」卡爾寫道。

艇7在經過今季之後應該沒乜隊會想座大飛
以免犯眾憎...
同時明知隊波球員關係唔好
何必打份辛苦工
好多時同事關係唔好係最難頂
所以文件河咪醒 知道再教落去季中大機會俾人炒揹獲

自己閃咗先反正唔怕無市
唔係 因為我想訂埋kb 章 ua 無得訂埋 有位巴打比左另一間我 佢都係果間訂 stxxxxx sxxxx
我係完全唔識分rr9 係第一件自己買既jersey 所以有無巴打解答下
上年班FANS吹到佢攻防一體=/超愈MJ
仲講今年拎埋champ + fmvp =all time top 5

其實真spurs fans 9成9反佢..
你試下入去spurs post
佢一輸波全部勁心涼...

其實我覺得佢幾勁...
不過真心咁樣玩尻湖好撚賤... 唔好話湖..佢一樣做法玩尻其他隊都一樣..
加上佢長期load management playoff 可以回血100%咁打
對其他人好唔公平
呢度大撚把人話簽佢拓
又話阻住隻垃圾波

Google search nba 會放煙花
佢個團隊太撚麻煩 不了
Uncle
Melo : 續拓
唔黎潮人
話時話佢時offseason trade market??
話時話幾時offseason trade market??
其實都正常嘅,唔係今年拓俾機會佢佢應該退休

最緊要打得開心,因間一轉佢去咗隊似火箭咗又玩9自己

不過留拓就無得champ
牛仲有Harrell串當值呢
又同細摩D小動作去陰鳩當值
Bitch ass white boy
下季好似冇乜空間可以搶人?
要郁真係要kuz green 做膽去搵水魚

希望唔好有道德撚屌我 我係真心唔識 唔係賣廣告
韋德履行承諾,在腦後染紫色L標誌

今天,熱火球員德維恩-韋德更新了IG,曬出了自己的新髮型。

「我履行了我的承諾,我盡力了,在頭上噴了一個紫色的L。恭喜湖人!」韋德表示。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞