[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
分son
下季可以點
有咩防守勁人簽到玩下
Grant
呢d門面野點都要做
vogel 有冇機拉到溜馬人
pg 拉番黎做bench 都好
私心真係想melo 下年黎湖人

感動
今年一定要拎 Kobe
利物浦官推曬小老闆詹姆斯身穿紅軍球衣照片:恭喜奪冠!

在今日結束的總決賽第六場中,湖人以106-93擊敗熱火,系列賽大比分4-2奪得總冠軍。

賽後,利物浦官方更新推特,祝賀俱樂部小老闆勒布朗-詹姆斯。利物浦官推寫道:「2020年的紅軍🤝。贏得冠軍獎杯。#NBA總決賽」

「恭喜@湖人和@勒布朗-詹姆斯奪冠!」

本場比賽,詹姆斯表現出色,他上場41分鐘,砍下28分14籃板10助攻1搶斷。

我都想melo黎
btw,如果Ad唔留,邊隊可以max ad份約
隊友咁廢點carry
https://twitter.com/jakegould10/status/1315508014980325377?s=21

睇番呢啲傻閪名嘴 吹到大飛幾高幾高 笑到湖占AD 幾傻幾傻
依家成架大巴一鳩車落塊面嗰到幾撚爽
班傻4真係要摺埋跪低認錯
包 皮爾斯:詹姆斯現在是歷史第二人,而且他還在前進

在今日結束的總決賽第六場中,湖人以106-93擊敗熱火,系列賽大比分4-2奪得總冠軍。

本場比賽,湖人球員勒布朗-詹姆斯出場42分鐘,20投13中,得到28分14籃板10助攻,全票當選總決賽MVP。

賽後,NBA名宿保羅-皮爾斯在節目中表示:「向洛杉磯湖人隊致敬,勒布朗-詹姆斯,他今天取得了巨大提升,在三支不同的球隊拿下FMVP,四個常規賽MVP,他是排在邁克爾-喬丹之後的歷史第二人,而且他還在前進,他依舊有機會追趕。」

https://youtu.be/N43Aie6eGSw
搵個人守啞狗唔好咩
“I can’t say it’s not the best [organization] I’ve ever played for...Other teams I’ve played for, they do have great organizations, but none can touch this” — Rajon Rondo

今年呢隊湖嘅chemistry 真係高到 有dudley rr9 占控住個更衣室 又有Jr Mcgee呢啲小丑同 cook呢啲熱血真湖 同一隊打波應該好開心 再望望隔離La our way 一季就解散
講真kd傷完仲剩幾多都未知
佢仲要傷亞基里斯腱
PP一直活係 奶嘅陰影
呢樣真,呢個傷,個個好番出到黎食晒屎
PP真係可以收皮 同defrozen一樣恐詹
成個east 都恐占
2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018
佢可能會冇左一下crossover過人既,但佢身高wingspan,射波冇得守啦下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞