[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
咁你可以睇第隊 過幾年再睇湖
除非條友坐監/自斷雙腳 唔係湖無可能唔要佢
https://youtu.be/jgQtP_LKB4g

16年詹黑! "就他還能排進歷史前五?!" LeBron James的一生之敵!
啞狗冇領袖才能 入波機器
真係得個諗字
貴+大把人想搶
攪唔掂DG張大約都冇咩可能有錢簽到人
AD肯定拎到盡
所剩無幾
打得好既一批綠葉隨時要加人工啦
根據洛杉磯時報Brad Turner和Dan Woike聯合報導,隨著湖人奪冠,許多球星級別的球員均私下向記者表達了想成為湖人贏球文化的一員。一名匿名的東區後衛球星說:去TMD,我才不想參與球隊的重建,得想點辦法快點去那(湖人)。另一名西區年輕球星也說:他們做的實在太好了,相比較我在這暗無天日,我知道我在那能做什麼(暗指湖人),除此之外,一名接近Pelinka的消息人士透露,還有許多有實力的球員對加入湖人過度有興趣。

睇啲台仔飛機文好撚過癮 話係LaVine 同 Hield
請問湖可以點換LaVine 得傻鳩Kuz+dg 當公牛智障?如果加埋Kcp又唔係好抵 想留Kcp
下季個CAP好似又低左
想駛多D衝冠都唔得
豪華稅睇下肯唔肯比
大陸仔

想買阿叔件Tee
PP就算啦 垃圾前輩恰後輩,又廢
係既話簽grant max kd
Ad*
cousins仔都唔知仲可以行幾遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞