[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
先唔講ab0會唔會optin 但要人optin再換走人 彩你都傻啦
不過21m-22m 換24 25m 係換到 唔洗100% match人工
古狗防守真心唔差wor
睇你點睇啦 我覺得kuzma 要打後備就無乜機會比佢進步
加上21年 要續 真係唔知點續 咁既表現 15m又唔抵 少過既話佢都唔制
DG 進步黑洞 防守得協防唔錯 1對1 腳步慢輸死 係AD幫佢補返咋
佢既D 真係吹大左
COOK就長期 啦啦隊 換左唔可惜 不過你講情意結就無得講 又唔洗換
哨牙狗 交易價值唔算高 有3分 就算唔岩用 到時21年都可以換返野
不過kings都未必制啦 咁撚憎湖人
輪換時間出咁多3guard冇咩著數 其實季中係搵大摩推古落3號位輪替 效果係唔錯 假設大摩唔留 冇古 意粉佬係頂4號 咁邊個sub廢老?
都係老底執人架啦
jeff green 其實真係唔錯 仲有貨交 唔知點解唔撚要 比賤箭拎左
Quinn cook 應該唔會留架啦 下年份約得Only $1,000,000 guaranteed in 2020/21
Dudley 都大機會走 咁樣騰返2個位出黎
如果底薪簽到cousins 其實球隊個深度都keep到既

其實Buddy Hield 呢d 大份長約都唔洗點諗
Lakers一定會keep住有cap space 入21年FA

外國有傳過oladipo (1年約) 我無咩睇佢打波 除左知佢多傷 佢係咩打法 似咩球員?
oladipo 傷完出黎好屎
DENG 呢張世界爛約
21年仲要比呀 屌你老母
咁不如留個後生有進步既球員 好過老底搵個人
所以唔係搵正常3號位 換黎係冇用
個人認為原陣加ab0夠做
Cousins 老底
Greern trade 到reddick 我ok
可以買斷市場又有好野執
如果kcp optout就留唔到了 一定大打折扣
嘔奶傷完真係唔睇好
根據洛杉磯時報Brad Turner和Dan Woike聯合報導,隨著湖人奪冠,許多球星級別的球員均私下向記者表達了想成為湖人贏球文化的一員。一名匿名的東區後衛球星說:去TMD,我才不想參與球隊的重建,得想點辦法快點去那(湖人)。另一名西區年輕球星也說:他們做的實在太好了,相比較我在這暗無天日,我知道我在那能做什麼(暗指湖人),除此之外,一名接近Pelinka的消息人士透露,還有許多有實力的球員對加入湖人過度有興趣。

睇啲台仔飛機文好撚過癮 話係LaVine 同 Hield
請問湖可以點換LaVine 得傻鳩Kuz+dg 當公牛智障?如果加埋Kcp又唔係好抵 想留Kcp
咁咪換Hield
佢哋個教練真係智障
BUDDY份約仲大過LaVine

西區年輕球星 係唔係少煮?
DG+COOK+28PICK 換到就去馬
E件就古狗都唔出 大約完加上得返1年約
Quinn cook 應該唔會留架啦 下年份約得Only $1,000,000 guaranteed in 2020/21
Dudley 都大機會走 咁樣騰返2個位出黎
如果底薪簽到cousins 其實球隊個深度都keep到既

其實Buddy Hield 呢d 大份長約都唔洗點諗
Lakers一定會keep住有cap space 入21年FA

外國有傳過oladipo (1年約) 我無咩睇佢打波 除左知佢多傷 佢係咩打法 似咩球員?
嘔奶傷完真係唔睇好
DG+COOK+28PICK 換到就去馬
E件就古狗都唔出 大傷完加上得返1年約
將第一年進攻嗰啲技能點點返去防守
老實講lakers都唔係需要多個20 ppg既人架啦
係需要1個ball handler 係season 分擔到牙奶d工作
rondo season實hea打
如果oladipo 有15分1場到 其實都夠數 不過個injury history就有d嚇人者
darren collison下年會唔會出返黎打?
少少似WADE 弱化版
有組織 爆發力強.. 鏟得 射波算唔錯
咁我寧願要返Green,Redick 冇防守,關鍵時刻又係廢
真 value太高果d 湖邊有籌碼換
d 9up rumors 吹咩lavine beal 果堆全部唔洗睇
collison算啦 無打年幾兩年 同埋季中當湖人傻仔咁撚
佢ed仆街去都係去lac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞