[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
下一個冠就2030了
等一生都等~
打point form, 希望永久放湖post頭post,永遠記得啞呢個仆街,仲有人吹奏啞果堆都係假湖
真.... 經歷過off season 單野...
我真係唔相信人會仲想要啞狗..
人生幾乎完美
可惜冇頭髮
有啲要多謝武肺
唔係佢 唔會有bubble
冇bubble嘅話啞仔lead唔到隊波+locker room問題未必會發到咁大
打出黎未必好似而家咁柒
其實佢上年係龍係因為有好隊友幫手, 但當正自己係聯盟第一人
g7輸波 啞狗個頹樣
好想可愛過黎湖贖罪
好肉鳩猴咁
佢好似唔鍾意占,應該唔會過去湖
蕾哈娜回復挑事網友:我一直都是勒布朗球迷,永遠不變

在昨日結束的總決賽第六場中,湖人以106-93擊敗熱火,系列賽大比分4-2奪得總冠軍。

根據此前的報道,湖人球員勒布朗-詹姆斯的球迷、著名歌手蕾哈娜更新Instagram曬出一段視頻慶祝湖人奪冠,視頻中蕾哈娜高唱皇后樂隊著名歌曲《We Are The Champions》。

一名網友評論道:「難道你6年前不是熱火球迷嗎?」

蕾哈娜回復:「我是勒布朗球迷!一直都是,也永遠會是!拜拜!」

https://youtu.be/N1lhh8sXk4E
即係宮女
啞狗無資格
今次就應該真喇
可愛真係不和廢老...
過左今季之後仲有無隊會要可愛
又唔會既....搵佢黎做2佬OK 呀...
速龍個時咁... lowry lead 佢只負責得分防守
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞