[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
占一大推總決賽紀錄都可以壓一壓掛

呢張應該最後update
點都好...目前黎講ALL TIME TOP 2
但TOP 1 我覺得太難...
除非rmbj可以用依個歲數湖人2-3連冠咁就得
猴嗌到失聲...
然後係咁喘氣...好似連射幾次精咁
唔講咩印象流 純粹講個人ability stat反映曬 講第一人真係唔失禮
KCP 2017 July join
Kuz 2017 draft
真係計嘅話最耐係KCP
既然grant咁廢,free俾我地啦
Kcp po平均打10場 6場正常水準 2場勁 2場廢
DG 打10場 廢8場 2場超廢
我覺得DEF方面AD勁啲喎...
重有DPOY放咁後~唔太比面吓話?
搶到van vleet 就正
汁一隊
積基/AD , Bogdan , B , Grant , AD
JC 第6人

點撚樣輸
重有大摩
AD打中鋒果陣出佢 佢d 3分準到...
Playoff 同RR9一樣越射越準
Bertens都ok喎,今年射到最多最準嗰幾個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞