[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
無 LBJ 佢都未必有冠
塞狗同撚憎榮叔,榮叔唔夠膽作客塞主場
唔同,果陣記者係問奶自己同kobe 1v1邊個贏,佢就答d pr野

Cupcake 係直接比球迷串唔夠奶抽,然後兜唔到
有冇巴打有個獎盃係黑底有kobe同gigi logo嘅相

以前老人家成日回帶問點解人咁化學都覺得做咩仲未放得低同小煩

但我宜家都仲係想問點解?
好想啲kobe咩反應
關於冠軍戒指整合

Cousins AB0 Waiters Daniels 全部都有,佢哋自己攞唔攞係另一回事
咁avery bradley 係咪冇?
咁都睇唔到 ?
sor 眼殘
湖人champ個刻 諗緊Kobe係到睇緊就好了
支持
佢同AD都好尊敬RONDO
RONDO又發揮到佢
佢都需要證明一下自己仲可以立足係NBA
如果好似AD咁講,留係RMBJ身邊學識左保養身體
對佢生涯絕對係好事
KD只係頂級得分手,要帶隊真係唔夠班
rr9 LBJ 猴三個攬埋一齊之話話:當日我地3個打生打死為左咩? 原來西岸咁易拎冠早知10年前就合作啦
知你講笑
但早10年啲心態同人工
一隊波可以簽2個max,加rondo 10年前份約唔會好高既,猴笑笑口唔認真打都夠贏 猴10前年食餅能力應該高過今日既ad
有條友係咁話佢唔fd
希望keep到多季試下連霸
有curry klay拉spacing 以佢得分能力 真係無限發揮
佢個2個冠軍真係無乜討論價值..
有冇人其實對屎綠係okay㗎
我係到諗好過佢又簽到既
其實都唔係好諗到有邊個
某程度上好容易因為印象流佢以前playoff既表現而對佢期望過高
詹姆斯:將會完成《空中大灌籃2》的製作,檔期仍在明夏

在昨日結束的總決賽第六場中,湖人以106-93擊敗熱火,系列賽大比分4-2奪得總冠軍。賽後,湖人前鋒勒布朗-詹姆斯在場邊接受了採訪。

談到自己主演且製片的電影《空中大灌籃:新的傳承》的情況,詹姆斯透露:「當然。我們將會完成《空中大灌籃2》的(後期)製作,它的上映檔期仍然是明年夏天。」

《空中大灌籃:新的傳承》定檔於2021年7月16日在北美地區上映,本片是NBA名宿邁克爾-喬丹主演的電影《空中大灌籃》的續集。

本場比賽,詹姆斯出場42分鐘,20投13中,得到28分14籃板10助攻,全票當選FMVP。
00年代
10年代
20年代
都係由我地湖人奮冠開始
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞