[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
廢老好似已經植過一次 好似
不如講下下年湖有咩補強空間~
唔留KUZMA就得- -睇到眼火爆..屌白蝕妹屌上腦.
其實幾完美,最好就係McGee 個位可以搵啲識射3分嘅centre,例如BroLo,TB,Wagner
魔術師:如果詹姆斯再次奪冠,就很難說他無法與喬丹比肩

昨天,湖人大比分4-2擊敗熱火,奪得今年的總冠軍。

今日,湖人名宿魔術師約翰遜參加了一檔節目,談到了湖人前鋒勒布朗-詹姆斯和邁克爾-喬丹的歷史最佳之爭。

「如果他再奪一個冠軍,就很難說他無法與喬丹比肩,那樣他就有五個冠軍了。因為喬丹有六個冠軍,詹姆斯現在只有四個冠軍,以四個冠軍他很難壓喬丹。」
下年仲要比5m Luol Deng
長期loadman 都入到季後賽既大前題係隊波好撚勁..
佢都從未打過廢隊
揾個 3分射手 又可以控波 可以搶下分

閒時會打下 golf ,撚吓狗 就更加好

其實冇乜操作空間
之前成日提Oladipo 有無得諗?
大傷完之後唔係好掂
表弟其實都射到3分,但可惜佢成日傷
https://youtu.be/wNQsxM3ab7E

LA有人侮辱Kobe結果俾球迷群毆
直頭原陣都唔夠用
唔好當人弱智
打劫?
我阿婆做GM都唔會同你換啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞