[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
kd無得守其實係印象流,2個career比lbj仲要高命中d
又平,又識刷鞋,又識奶
一定要留黎做鴨仔,佢勤力d,可以做埋next kobe 留湖人20年
kd leadership無,組織無,防守唔見得好

去到po除左得分 仲有好多野要做
其實kd對比起rmbj有一個好明顯既缺點,就係體能完全唔夠黎
印象流,18年games 3 騎士比佢打爆左,第4節in LeBron face射死左騎士
利申,唔係kd 迷 Gilbert arenas fans
老實講,有curry加thompson係自己隊,就算devin booker都射爆你,純粹個人睇法
2012年個時打熱水
都已經睇好佢,可惜佢走去73勝勇
如果最尾慶祝有rr9 LBJ 猴三個攬埋一齊就正

果時東岸三個天才少年係各自三隊打生打死
到最後職業生涯尾段黎到西岸同隊一齊拎冠軍
其實有邊個贏到奶共狗

啞狗同字母都差一皮
俾KD帶嗰年隊騎 Final都唔知入唔入到
其實佢進攻得分方面既skills都無可挑剔架啦,佢絕對係殺手級既球員,但可惜咁多年黎既帶隊能力都冇乜進步
吹大左,當年第一冠比球迷係ig串佢1on1贏唔到奶共狗

件cupcake居然覆籃球係團隊運動
未po就已經可能會傷,咁chur法係rmbj先頂到
所以下年我都睇衰籃網,佢同榮縮不和,加自爆
講得分能力佢一定勁過占士
但要贏波就要計埋控場節奏同閱讀球賽戰術個啲,佢就唔夠占士嚟
保養身體佢真係無得輸
highlight我就一定會睇,如果真係有機再入final對住佢哋,都叫贏到啲人無嘢再好講
咁當年奶回應同Kobe 1on1都係類似咁答
屌irving仲話隊波唔需要教練添啦,下年籃網真係好睇啦啲locker room
呢兩條友一樣樣,點分
Irving 真係high大左亂講野,都仲係講嘢無腦
Danilo同共占唔妥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞