[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
以3分黎講 JJ Redick 好過green, 但防守就未必夠green
有排.....
DG都算係防守大鎖
久不久有啲好靚嘅BLK
唔係話想比稅就可以簽人
而家最好情況係ab0 Kcp optin
補強得全額中產同雙年特例 加老底簽人
咖哩佬話想拎冠 人工無所謂希望全額中產簽到佢, dh RR9希望想留隊可以 用特例 老底簽返
McGee 真係唔太想留 希望佢optout 出去拎大份少少約
再博下有無水魚要DG +kuzma 加28pick
最好係哨牙仔或Dennis Schröder
grant 唔洗諗 塊一定續 15-18m到啦
差啲get錯咖哩佬係curry細佬
佢作用都好大 應該好夾foj
kcp冇可能opt in啦
邊個咖哩佬
睇佢agent 點操作,21年湖同其他球隊有cap
博出年簽長加大少少既約 都有機會
今年其實唔太多隊有10m 以上cap 又想簽Kcp
10m 既話不如留湖人 佢optin 8.5m
okc 果隻Danilo Gallinari
但位置同大摩重疊左wo 就算搵佢守鋒線都俾人過硬 咁慢
大摩好難留啦 要用cap space 簽啵
老底一定唔得 中產又唔值
大摩可以拉空 4 5號位應該出面有球隊offer 8m 一年簽3-4年 湖人比唔到 加上冠又拎完
啱呀...
早走早着
遲走瞓唔着
LOCKER ROOM河流都重勉強頂得住
但場上可以話無領袖
去到啲CLUTCH MOMENT搞唔掂
佢不了okc 都唔多出場時間
上面有巴打貼嗰個表,Grant係Tier 7最差嗰個同埋佢3分唔會好過DG好多
有$$$$$$$$$$$ 植髮有幾難 暑假搞搞佢未得
咁你轉睇其他比較好
成個nba 都奶
其實LOADMAN諗下好似唔錯
但根本唔得
如果LOADMAN CHAMP到咁隊隊一齊LOADMAN咪得囉
東西岸唔使打REGULAR直接PO
就係平時要靠REGULAR磨合試陣
去到PO先打得出水準~
植髮都係要用自己頭髮前補後補
本身唔多頭髮既冇得攪
有預感幾年後 rmbj退休 kd會黎我湖拍ad繼續打柒廢船
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞